Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-11-29 10:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Lykke Li - Possibility

būdama pamesta uz visu nedēļas nogali, pat new moon beidzot noskatījos [dc joprojām piedāvā lieliski nopiratētu kopiju, ar apskaužamu tulkojumu [oriģinālvalodā gan nav manīts], neraustīgu kameru un bez skatītāju galvu aprisēm. savukārt viņu emocionālā reakcija brīžiem ir tieši tas, kas tādām filmām ir vajadzīgs. a uz kino iet slinkums. nav nekāds "es gribu tavu meiču", galgalā!!].

lūk, ja pirmo filmu skatoties, radās nojauta par labāku grāmatu, kas tam visam pamatā, tad šoreiz tieši otrādi (žēl, jo new moon bija vienīgā sērijas grāmata, kura man tiešām patika. un iztiksim bez [kauns] [/kauns]). un dīvaini - veselas divas stundas, bet tik saraustīts iespaids.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nord
2009-11-29 17:58 (saite)
labāka par Harijpuiku?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2009-11-29 20:22 (saite)
ar harijpuiku joprojām neesmu iepazinusies ne grāmatiski, ne filmiski. vēl stāv rindā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nord
2009-11-29 22:42 (saite)
Es arī tikai nesen izlasīju. Ļoti patika, kaut iepriekš purpināju, ka agjau ka būs bērnišķīgi murgi, rezultātā safanojos. Nevaru saņemties Krēslai, jo šoreiz šķiet, ka tur tik mīlas slienas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2009-11-29 23:43 (saite)
mīlas slienu ir daudz, sevišķi trešajā grāmatā [visgarlaicīgajā, manuprāt], bet man patika vilkači un vēl šis tas ārpus hameleonu rotaļu cienīgām kaislībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?