Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-05-30 13:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Mitsoura - Bajba-bajba

tālais vecmīlgrāvis, mūsu pirmais dzīvoklis, gads ar kaut ko - daudz "romantikas", ja atmetam eifēmismus - maz ērtību. iemācījos kurināt krāsni [malkas apkurei joprojām dodu priekšroku - gan izmaksas, gan sildītspējas ziņā]. apkārt mežs, atsevišķi kolorīti īpatņi un jehoviešu dziedājumi. īres maksa šķiet smieklīga pat šobrīd, kad dzīvokļus izīrē, lai kāds komunālos nomaksātu. nespēja pieslēgt internetu, jo saimniece sen kā beikta, tiešais mantinieks, īres maksas teorētikas saņēmējs - ārzemēs, bet kaimiņiene resnā astrīda, īres maksas faktiskā saņēmēa, fišku nerubī. vienu nedēļu bija poltergeists, baidījos un bēgu uz mežu. dzīvokli izdomā pārdot. cena četras reizes pārsniedz kadastrālo vērtību. mēs sakām lol un pārvācamies.

pētersala, četri mēneši. kruts rajons, gandrīz kā vecmīlgrāvis. ļoti mājīgs dzīvoklis, paldies iepriekšējās iemītnieces radošumam. turpat kaimiņos andrejsala, uz kuru tā arī ne reizi netiek aiziets, apstiprinot, ka esmu sēņu, nevis ballīšu karaliene. sūdzību nav ne par ko. diemžēl dzīvokli pārdod, un nākas jurģoties tālāk.

ķengarags, četri mēneši. prusaku ordas un šļirces kāpņutelpā. konflikti ar kolorītām personām bez noteiktas dzīvesvietas - vienu reizi izdevās aizmukt, citu reizi nācās kauties, благо bija rudens, un kājās man bija spēriensmagi говнодавы. vienīgais zaļums - daugavmalā, kura gan visnotaļ sakārtota [eģiks ar puišiem regulāri tīrīja gan krastu, gan upes gultni], tomēr pārlieku pārapdzīvota. caurvēji un aukstums. pieņemu, ka ziemā rēķins par apkuri tur bija 100+ vēl pirms Lielās Paaugstināšanas. nemitīgas problēmas ar internetu, nepārtraukti pazūd ūdens. jebkāds. dzīvokļa saimniece gaida devalvāciju un uzliek īres maksu eiro. HA. emigrējam.

vidējais vecmīlgrāvis, gads. atkal mežs. pārlieku draudzīga saimniece, visu laiku nāk ar pašaudzētiem labumiem un šokolādēm, tomēr jauka. dzīvoklis ļoti siltināts un pārsiltināts, kas sākumā priecē, bet vēlāk nes nelāgu rezultātu - gaisa cirkulācija ir minimāla, un, lai gan no mitruma nav ne smakas, viss appelē ar gaismas ātrumu. pat tas, kas atrodas radiatoru tuvumā, kur gaiss ir sausākais un karstākais. ja neskaita to, neslikti. kļūstam par buržujiem-privātīpašniekiem. emigrējam uz pašreizējo dzīvesvietu.

pirms kopdzīves ēras daudz un dikti dzīvoju centrā, dažādos dzīvokļos, bet tas bija pilnīgs pizģec, pat rakstīt negribas, vairs ne par kādu naudu, labāk dārziņos kādā šķūnī un tamlīdzīgi.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?