Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2020-01-13 21:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es vispār taisījos strādāt, bet man atsūtīti kreisie materiāli, tāpēc izdarīšu sensolīto, pastāstīšu par kādiem sliktajiem indiešiem, ko beidzot esmu sastapusi.

nr 1 ir deju indieša rūmmeits, kurš lv ir vien otro semestri, ieradies no pendžabas, bet turbānu nenēsā un visiem spēkiem apkauno dzimtas tradīcijas un tikumus. nē, man viņš neko ļaunu nav darījis, bet deju indieti viņš regulāri atstāj bez ziemas jakas, kā arī zog viņam tēju un indiešu snekus. viņa mīļākā nodarbe ir zāles pīpēšana, bet labākā īpašība - tas, ka viņam ir vietējā draudzene (kuru viņš nav izvarojis vai citādi piespiedis būt ar sevi attiecībās), pie kuras viņš regulāri uzturas. draudzene dāvina viņam plīša mantiņas un pašzīmētas gleznas ar sirsniņām, taču paralēli viņam ir attiecības ar indiešu meitenēm turpat no kojām. also, viņš ir nereāls dirsējs - savā fb profilā ir atzīmējis ne vien to, ka dzīvo londonā, bet arī to, ka studē oksfordā. vienlaicīgi!

nr 2 ir vēl viens indietis no tām pašām kojām, kuru neesmu redzējusi, taču par kuru esmu daudz dzirdējusi. viņš sapņo par biznesu un meiteni, taču viņam nav ne viena, ne otra (par spīti tam, ka visu brīvo laiku viņš pavada tinderī, badoo un tml izmisīgos meklējumos). viņa jaunākā ideja ir apvienot šīs divas kaislības, tāpēc viņš plāno uzsākt latvijā prostitūcijas biznesu un cītīgi konsultējas par to ar visiem, kas ir ar mieru viņu uzklausīt (tādu gan nav daudz palicis).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?