Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2020-01-12 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja mēs ar māsu apciemojam ģimeni vienlaicīgi, tad vērojam lv šlāgerkanālu, bet, ja esmu viena, man par prieku ierubī indiešu kanālu zee tv.

pirmspēdējo reizi biju pirms 3 mēnešiem, bet pēdējo vakar, un abas reizes trāpīju uz vienu un to pašu seriku, kurš šķiet absolūti nebeidzams. tātad indijas musulmaņu seriāls, kurš saucas ishq subhan allah, ko varētu tulkot kā "šī mīlestība, ak allah!". sajutos pilnīgi lepna par sevi, jo to, ka viņi ir musulmaņi, sapratu pirmajā minūtē (mana ģimene, piemēram, vizuālo un kontekstuālo atšķirību no hindu seriāliem saskatīt nevar). seriāls ir episks. sērijā, ko skatījos rudenī, ļaunā varone gulēja slimnīcā komā, bet cilvēkiem likās, ka viņa simulē (smadzeņu darbības iztrūkumu, jā), tad nu viņi visvisādi centās viņu izprovocēt, piemēram, pašaizdedzinoties un skraidot pa palātu. vakardienas sērijā bija kāzas, un to es pat neņemšos aprakstīt.

seriālu nav ieteicams skatīties epileptiķiem, jo visu laiku kaut kas mirguļo, virpuļo un zibsnī, lustras rotē un žilbina ar zelta atspīdumiem, pa gaisu nez no kurienes lido ziepju burbuļi utt utml.

nedomāju, ka kādreiz saņemšos noskatīties visu, ja nu vienīgi dziļumdziļā pensijā, bet sižeta izklāsts bija izlasīšanas vērts:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ishq_Subhan_Allah (beigas nav īpaši laimīgas! esmu šokā!)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?