Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-12-27 12:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pirmo reizi piesekoju feisbukā kādai joku un mēmju lapai (meloju, otro, pēc very finnish problems), jo abu pievienoja mani grupai subtle curry traits, un sākuma es blisināju acis, nesaprotot neko (ne valodas ziņā, lielākā daļa kontenta ir angliski), bet tad iestājās klikšķis, un pēkšņi es ne tikai saprotu gandrīz visus jokus, bet man tie arī šķiet nenormāli smieklīgi.

indieši joko par arranged marriage, par vecāku-bērnu attiecībām, par studentu dzīvi ārpus indijas, par balto cilvēku šausminošajām indiešu produktu versijām (the "ghee" is madagascar vanilla bean ghee, whatever that means), par deli smogu, par visu. par ziemassvētkiem! jo indieši ļoti aktīvi svin ziemassvētkus, tas nekas, ka kristiešu svētki, jo kāpēc nesvinēt, ja var svinēt.

indiešu musulmaņu joki ir atsevišķs topiks, like, "ir svarīgi, lai tev ar draudzeni būtu vienāda izpratne par halal un haram, jo, ja tu šņauksi kokaīnu, lai ieturētu slaido līniju, bet viņa šmakstinās šķiņķi, nekas labs tur nesanāks" vai "mana mamma izkarina ziemassvētku dāvanu zeķi kaķim, lai gan esam musulmaņi, jo nevar zināt, kādu ticību piekopj kaķis"


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?