Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-06-26 06:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jokaini, taču esmu atsākusi lūrēt seriku(s). parasti man uz šiem ir reāls uzmanības deficīta sindroms, kas liek zaudēt interesi par notiekošo otrās, max trešās sērijas vidū. bet noskatījos tātad pirms laika delhi crime (nieka septiņas sērijas!), lai kaut kā atšķaidītu priekšstatus par to, ka visi indieši=uķipuķi jaukumiņi. neteiksim, ka izdevās, toties sēdēju un domāju - zīmīgi, ka galvenais ļaundaris ir invalīds un atraitnis. cik bīstami ir cilvēki, kam dzīve nodarījusi pāri, nē, drīzāk tie, kas svēti tic, ka dzīve viņiem nodarījusi pāri. ja pāridarījumi turklāt ir šķietami un nebalstās objektīvajā realitātē, izvairīties no kļūšanas par mega ībli (gender neutral), šķiet, ir neiespējami.

tb es joprojām uzskatu, ka nekaitētu katram latvietim piesaistīt pa indietim (īpaši smagos gadījumos - pa diviem). tiesa, prātā nāk tā simpsonu sērija, kur apu nejauši piedalās vecpuišu izsolē un pēkšņi kļūst par pieprasītāko džeku pilsētā (tiesa, viņa prieks nav ilgs, jo no indijas ierodas viņa māte ar saderēto līgaviņu).

***

bet nu esam ķērušies klāt dark 2. sezonai (ko savlaik sāku skatīties, lai uzkačātu savu vāceni (it kā varētu uzkačāt kko neeksistējošu)), un tā ir kruta! prikiņ, man nav garlaicīgi! īpaši patīkami sākt skatīties 24. jūnijā un izbaudīt titrus aļa 24. jūnijs, 2 dienas līdz apokalipsei.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2019-06-26 11:28 (saite)
https://www.youtube.com/watch?v=m8DfqZyPHQc

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?