Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-05-28 14:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
esmu šokā, nē, priekpilnā ahujā - saīds palūdza m., lai nākamreiz, kad iesim kādā pārgājienā, paņemam līdzi viņu un sahi*. saīdu, kurš pa visu šo laiku, kopš ir latvijā, nav redzējis neko ārpus rīgas centra un ķīpsalas kojām (kur viņi trīs reizes izsita logu, spēlējot kriketu, līdz viņiem palūdza to vairs nespēlēt/spēlēt ar mīkstu bumbu)! saīdu, kuram līdz šrilankai ir 45 minūtes ar prāmi, bet kurš tur nav bijis nekad! pilnīgi lepojos ar m. spēju taisīt iedvesmojošas fotkas no dažnedāžādiem latvijas pāķiem!

*sahi tikpat kā nepazīstu, jo kafenē viņš nostrādāja īsu brīdi, tad atrada darbu kaut kādā ai tī atbalstā nakts maiņās. vienreiz ķipa visi bijām uz kino, bet nekomunicējām. bet tad es, protams, aizgāju nostalkot viņu feisbukā, un konstatēju, ka viņa profils ieturēts tādā pat stilā kā deju indietim - fotkas ar sevi+dziļdomīgi teksti aļa tava dzīve kļūst labāka, kad tu pats kļūsti labāks. mana hipotēze ir tāda, ka šāda tipa profilus atļaujas tie indieši, kuri uzskata sevi/tiek uzskatīti par izskatīgiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2019-05-31 09:19 (saite)
Man liekas, ka tu esi vienīgais cilvēks manā paziņu lokā, kas pazīst Saīdus, Ahmedus, Mustansīrus, Alā, Aulfatus utml cilvēkus, jo parasti kad tādus vārdus saku es, visi bolās :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-05-31 09:21 (saite)
kur viens indietis, tur kkā nemanot parādās vēl pārdesmit :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2019-05-31 09:29 (saite)
Man nav visi indieši :) Lielākā daļa ir libānieši un ēģiptieši, bet daudzi vārdi tie paši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2019-05-31 09:31 (saite)
vārdus es mainu, saīds patisesībā nav saīds (bet līdzīgs vārds, nemusulmaņu), lai saglabātu cilvēku privacy :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?