Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-04-11 10:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ieraksta autorei taisnība - mūsdienās šis cilvēks, kas ir ne vairāk, ne mazāk kā pasaules čempions, turklāt tik krutā fiziskā formā, ka spēja izglābt no ūdens ~100 nogrimušā autobusa pasažierus, izskatās kā tipisks džeks no maģisko pārvērtību bildēm before stadijā.

https://miumau.livejournal.com/2820685.html

kačalku apmeklētāji mēdz piemirst, kā "būt krutā fiziskā formā" nebūt nenozīmē "izskatīties kā fitnesa modelim" (beibes, kas sapņo par brazīļu pakaļu, bet tiek pie futbolista ciskām). daži citi, savukārt, atceras to pārāk labi.

indieši, starp citu (vakar, pētot datinga grafiku, aizdomājos par nabaga indiešu nepopularitāti), savā vairumā vēl joprojām ir ļoti bodipozitīvi, attiecīgi, nav trendā. gluži kā klases audzinātāja, kas atnāk uz 1. septembri sietiņzeķēs, caur kurām spraucas garas, melnas spalvas - ne tāpēc, ka viņa jūtas feminazi empowerēta, bet tāpēc, ka tas viņai šķiet pilnīgi pašsaprotami.

labākajā gadījumā viņi izskatās kā šāhruhs 90.os - https://www.youtube.com/watch?v=tQ9Wh0RGo8Y

bet bolivuda, starp citu, iet līdzi laikam (reģionālais kino krietni mazāk, tur joprojām pilns ar resniem, veciem un neepilētiem cilvēkiem), un 2011. gada šāhruhs jau izskatās šādi: https://www.youtube.com/watch?v=cKs83ZQxYKA (atceros, ka skatoties filmu, domāju, vai musulmaņu režisorei pieklājas tik ļoti objektificēt vīrieša ķermeni).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?