Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-03-19 10:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar iedzēru kanna pulveri, kam vajadzētu "uzlabot garastāvokli un radīt vienotības sajūtu, atbrīvojot no uzmācīgām un nemierīgām domām". nekādu īpašu efektu nesajutu; vai nu nedarbojas, vai nu nav nekā ko uzlabot. eksperimenta pēc iedzeršu vēl.

āfrikas sapņu sakne pagaidām stāv neaiztikta; patiesībā man tīri labi patīk katru nakti iegrimt tumšā nekurienē bez neviena sapņa un no rīta mosties restartētai. vēl, protams, man ir slinkums ņemties ar visu to uzputošanu utml.

***

kontekstuāli centos atcerēties, kad pēdējo reizi lietoju alkolohokolu; likās, ka pagājušogad, bet tad atcerējos, ka janvārī tak lidoju ar raini, un man ir raiņa rituāls - pasūtīt uz borta lielāko vīna pudeli, kas viņiem ir (0.187 l) un pāris loterijas biļešu pačkas, un uzdzīvot (droši vien neapzināti kopēju lakatotās turcietes, kas ik reizi uz prāmja metas pie spēļu automātiem un reāli tos okupē). atceros, ka sēdēju blakus kādam uzbekam un vienu brīdi vēl nodomāju, diez, vai viņu neaizskar sieviete, kas blakus sēdeklī tik aktīvi nododas apgrēcībām, bet izskatījās, ka viņam ir visai liels pohuj.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?