Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-07-14 09:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


"pierādi, ka..." as in "paies ilgs laiks, iekams latvieši pierādīs Normālajām valstīm, ka nav mežoņi" vai "vecmīlgrāvim vēl ilgi nāksies pierādīt, ka viņi ir cienījams rajons". tā vien redzu pašapmierinātu teletūbiju, kurš alkst, lai citi viņa priekšā lēkātu kā sunīši. šī nav darba intervija, vecīt, man tev nekas nav jāpierāda. aš dūres ieniezējas.

"emocionālais darbs". jēdziens, ar ko laikam sākās mana "sieviešnīšana". baģi poziģifčiku es nevērtēju viennozīmīgi slikti, vien vīpsnāju par atsevišķiem aspektiem, bet šis te parasti nozīmē reālu kaitniecību, par ko darītāji (darītājas) būtu pelnījušas ar lineālu pa pirkstiem, nevis glorificēšanu.

"velcējzirgs", arī velcējzirdziņš vai velcējķēve (atkarībā no tā, kādās proprocijās teicējā sajaucas žēlums un pārākuma sajūta). parasti velta sievietēm, kas dara to, kas viņām jādara - nodarbojas ar savām lietām, ar lietām, kas primāri attiecās uz viņām un viņām arī ir visvairāk vajadzīgas - savu darbu, savu izglītību, savu māju, saviem bērniem. principā, dzīvo savu dzīvi. reāli aizvainojoši, jo īpaši ņemot vērā to, ka tie, kas augstprātīgi paijā ķēvītes, ar nicinājumu izturas pret mājsaimniecēm (pārsvarā sievietēm, kas ir pietiekoši labi situētas, lai varētu atļauties laisku dzīvi).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?