Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-06-14 15:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
internetos pamanīju video, ka šodien un rīt esot jāboikotē staķiks (ir kāds, kurš saka circle k? manuprāt, viņiem ar skubu ir jārebrendojas atpakaļ), jo dārga degviela. ļoti izbrīnījos. aizdomājos, ka laikam kaut kas pavisam citāds ir manās attiecībās ar naudu nekā viņiem. nu labi, esot somijā, piefiksēju, ka dīzelis tur ir jūtami dārgāks, bet igaunijā - ne tik jūtami, bet arī dārgāks. bet latvijā par degvielas cenām nedomāju vispār. iespējams, cilvēkiem ir kaut kādi atmaksājamie kredīti. moš viņš ir pircis nevis grabažu pie paziņas, bet kārtīgu vāģi līzingā, un viņam tāpat pietiek dažādu ar auto saistītu maksājumu, līdz ar to katrs santīms ir zelta vērtē.

tāpat joprojām nesaprotu lielo vaidēšanu par octu. jā, es ar savu BM6, dzīvojot rīgā, maksāju nesalīdzināmi vairāk, nekā neldijas vecais saimnieks ar BM17, dzīvojot garkalnē (padsmit eiras gadā). taču mēnesī tas tāpat ir vien dvacārs ar plusu. ir maz cilvēku, kuri nenotriec tādu pašu vai pat lielāku summu visādos sūdos. kačalka gadā - tās ir divas BM6 octas rīdziniekam. viena octa - tās ir divas reizes mēnesī aiziet uz jogas studiju. alkoholos un kosmētikās octu labāk pat neskaitīšu.

iespējams, es joprojām neesmu atgājusi pēc autoskolas, pēc kuras man kādu laiku lēts likās absolūti viss.

nē, es varu saprast sāpi, ka kaut kas ir jāmaksā vispār, jo labāk, protams, ir nemaksāt neko. taču kopumā pagaidām esmu ļ. pārsteigta. nebiju domājusi, ka atļauties mašīnu latvijā ir tik viegli. nu labi, parkingi un to deficīts ir atsevišķa sāpe.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?