Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-11-14 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
1) https://www.huffingtonpost.com/entry/basmati-blues-criticism_us_5a09b846e4b0b17ffcdf0b2f --->šo atstāšu sajūtu salīdzināšanai, kad būšu pabeigusi tulkot

2) akjā, biju taču uz sieviešu stendapu. patika četri stendapi no sešiem. sapratu, cik tomēr viegli ir būt melnādainajai stendapa komiķei latvijā - tu pasaki apmēram jebko, tikai ar pauzēm, un cilvēki JAU smejas (like, cilvēki prasa man: ko tu dari latvijā? (pauze - smiekli). studēju. (pauze - smiekli)). bet nē, viņa nebija viena no tām, kas man nepatika.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2017-11-14 16:54 (saite)
Kad man liekas, ka neesmu ne interesanta, ne asprātīga un ka nespēju runāt publiski, paskatos sieviešu stendapa klipu, kur mokās un lokās inga gaile. Patiesi šaušalīga perfomance, pēc kuras noskatīšanās tu sev liecies kā zvaigzne. Un, jā, man bļeģ (Krivades tonī) besī, ka tādam šitam tiek tērēta valsts nauda, kā wannabe stendapiste sākumā informē un viņas grūpijas pie šī joka pat tā kā ieķiķina. Ir būts dzīvajā uz tiešām superīgiem stendapiem Londonā. Un varu teikt: tāpat kā ar mākslu vai literatūru _ labāk maz vai nemaz nekā daudz, slikti un provinciāli. Tas, ko latvju stendapistes dara, ir killē pašā saknē latviešu stendapu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-11-14 17:02 (saite)
es ļ. ilgi ignorēju šo pasākumu, jo biju redzējusi video, un tie bija pabaisi (neminēšu gan vārdus). plus, radās iespaids, ka vienīgais joku temats ir ļaunie, ļaunie, pie_visa_vainīgie vīrieši. bet nav tik traki, vakar no visiem sešiem stendapiem tāds bija tikai viens. un kopumā bija labāk, nekā gaidīju. moš pasākums tomēr iet uz priekšu? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?