* ([info]inese_tk) rakstīja,
viņam bija cerība moš drusku piečiņīt un izmantot nomā, bet viņš laikam vīlās, jo cik es vēlāk skatījos csdd datubāzē, tas nabaga golfs vairāk nevienu skati nav gājis. tā viņš droši vien viņam noderēja rezerves daļās. ja mums nebūtu slinkums, mēs viņu izpārdodot detaļās ar būtu vairāk piķi ierausuši.

nākamo auto pirkām ss.com :D
izdomājām kādu marku/modeli gribam (t.i. kas maksimāli atbilst mūsu vēlmēm/vajadzībām/budžetam) un braucām skatīties. Rumbulā bija visādi mēsli un tad parādījās viens Valmierā, it kā viņam bija mazāk fīčas, nekā mēs gribējām, bet bija jau apnicis meklēt. ieguglējām kaut kādu servisu Valmierā, sarunājām tur pirmspirkšanas pārbaudi un norunājām tikšanos ar pārdevēju tur. viss likās čotka (protams, tādā pārbaudē nevar pārbaudīt visu) un ņēmām ciet. kopumā man liekas, ka mums ir ļoti paveicies, jo nu jau divas skates esam izgājuši bez nekādiem servisa apmeklējumiem un pa šo laiku esam nomainījuši tikai bremžu klučus un diskus, kas man liekas totāli normāla +/- regulāra auto apkopes sastāvdaļa + vienreiz pa 40 eur salabojuši kaut kādu gaisa šļauku, kurā bija iemeties caurums, kura dēļ zuda jauda.
Tavā nodomātajā cenu kategorijā (mēs savu nopirkām pa 2300) ir lielāka iespēja nepaveikties, manuprāt, bet lietota auto iegāde jebkurā gadījumā ir totāla laimes spēle.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?