* ([info]inese_tk) rakstīja,
es iesaku nepieķerties tam "pirmajai mašīnai vēlams būt mazai, nemāku parkoties, bla bla bla".
man, starp citu, ir tiesības jau kādus 6 gadus un es jau gadu dzīvoju Rīgā, kur mašīna jāliek uz ielas pie mājas, bet joprojām nemāku parkoties :D

iesaku labāk vadīties pēc tā, ko gaida no mašīnas un kam to grib lietot. vai arī, ja ir vnk labs piedāvājums no uzticama cilvēka, tad grābt ciet neatkarīgi no izmēra. es, piem, dievinu to, ka mums ir universālis - īpaši fišku, ka tā principā ir mājiņa uz riteņiem. aizbrauc dajebkur, nolaid sēdekļus, izstiepies ērti un guli. nekādas teltis, salīšanas, mantu stiepšanas utt. tāpat padomāt, kur tieši grasās braukt - ja pa pilsētu plāno braukt reti, bet vairāk izmantot ekskursijām, tad vērts pievērst uzmanību clīrensam (Tb jo lielāks klīrenss, jo labāk).
tāpat nevajag domāt, ka mazāka mašīna tērēs mazāk degvielas. mūsu 1998. gada 4. golfs ar 1.4 benzīnmotoru rija ievērojami vairāk degvielas nekā 2005. gada ford mondeo universālis ar 2l dīzeļmotoru.

varbūt uz Škodām var skatīties. nav nekas stilīgs, bet tām, kuras ražotas šajā gadu tūkstotī vairs nav tā briesmīgā rūsēšanas problēma, kas vecajām un nav dārgas/dārgs remonts. visi mani draugi un paziņas, kam ir škodas, ir apmierināti un nekad nav sūdzējušies. vienai dziedāšanas biedrenei ir tāda pavisam maza škodiņa, viņa ir hidrobioloģe un daudz laika pavada braukājot apkārt apsekot visādus purvus, ezerus un citas ūdenstilpnes viskaut kur ellē dirsā un labi tiek ar to savu škodu visur cauri un škoda arī pārāk nesūdzas.

pērkot noteikti vajag aizbraukt uz kaut kādu pašizvēlētu (ne pārdevēja ieteiktu) servisu un uztaisīt čeku - pacelt mašīnu augšā, apskatīties apakšu utt. tas nav ļoti dārgi un noteikti ir tā vērts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?