Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-10-11 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bija mums virtuvē tāda veca izlietne (joprojām ir, čo) ar vecu čuguna trubu. tad, kad mums sabruka kanalizācijas aka, un viss sāka dambēties ciet, mēs sākumā neierubījām, un tupa lējām izlietnē kurmi. dambējās tāpat, toties kurmis izēdās trubai cauri, un nu trauku mazgāšanas process prasīja turēt apakšā spaini.

ar laiku mums tas apnika, un mēs nolēmām trubu nomainīt. izsaucām ziedoni. ziedoņa pakalpojumus mēs izmantojām jau labu laiku un nesūdzējāmies, bet nu šoreiz viņš laikam izdomāja, ka mēs esam lohi, kam nav žēl naudas, noplēsa pizdatāko summu, bet trubu ielika sūdīgu - bez sifona, ar nepareizi ieliktu leņķi, plus vēl tā izlietne visu laiku krita nost no sienas. to mēs kaut kā piebetonējām, bet sifona iztrūkums rezultējās dzīvē kanalizācijas smaku ielenkumā.

tad atnāca VAZLis un ķipa visu salaboja. kanalizācijas smakas patiešām pazuda. taču remontu laikā mikrocaurumi acīmredzot paradījās arī pašā izlietnē, un nu mēs atkal esam atgriezušies pie spaiņa zem izlietnes. vēl tā izlietne tagad regulāri aizsērē, bet tas ir cits topiks. šoreiz plānojam nonest to ar visu virtuvi, čo.

lieliskais stāsts par cīņu ar peļķi atgādināja:
https://www.facebook.com/alesia.petrovna/posts/1415302645154234


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?