Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-07-22 09:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:atpakaļrāpulīgs

šōrīt m. pateica, ka apsver viedtālruņa iegādi. es šausmās aizrijos ar tēju un vaicāju, jel kāpēc. izrādās, šim slinkums kačāt muziku un grib klausīties pa tiešo no interneta. es atgādināju laikus, kad cilvēki laimīgi drillēja visu cauru gadu vienu kaseti un to, ka pieticība izdaiļo garu, a tagad, edz, kačāt slinkums! piekodināju, ka sākas viss ar mūziku, a pēc gada tu jau piedalies pokemonu ķeršanas čempionātā. padod tik mazo pirkstiņu utt utml

bet nu tomēr - atcerējos, ka zz šomēnes par pāriešanu pie viņiem met pakaļ kaut kādu telefonu un sola par 20 centiem zemāku mēneša maksu, nekā man ir šobrīd. moš pāriet un atdot mabilku m.? esmu šobrīd zem amigo, kas nemanot ir kļuvusi par pendžu karti un regulāri sūta man piedāvājums iegādāties pa_leeto biļetes uz kantrī festivālu un aicinājumus balsot šlāgeraptaujā; kas arī atbilst manam mentālajam vecumam, žēl būs šķirties.

un tagad, tārkā ciba, saki man, ar šito telefonu var klausīties mūziku internetā? es neko no tā nesaprotu. viedtālrunis tas laikam nav, bet es pat īsti nezinu, ar ko atšķiras viedtālrunis no vnk telefona ar internetu.

https://www.zeltazivtina.lv/telefoni/telefons/nokia-105/



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?