Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-06-29 06:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
čau, ciba! mani piemklējis neizskaidrojams mundrums kopš pieciem no rīta, tāpēc steidzu dalīties savās jaunākajās domās!

***

laiks iet, nāk jauni latviešu sūdšovi. tātad, "netīrās dejas". lielais mīnuss ir tāds, ka nav lauku darbu un mēslu čupu. pašmāju televizeja izmēģina nebijušu formātu, kurā visi ir jauni un ķipa seksīgi (lai gan no dažādiem piemīlīgiem varakļānu vai stopiņu novada akcentiem neizbēgt). bet ir arī plusi! tālāk bail kko rakstīt, lai nepasaka: "tu vnk esi nekopts midžets, kas pat uzkrāsoties nevīžo (un kas neapšaubāmi ir patiesība!), un tev vnk skauž". tik tiešām, es varētu_apskaust pāris meitenes, kas ļoti labi translē tieši sevi un neko lieku. savukārt vismaz puse no beibēm nēsā savas rokas, kājas un visu pārējo kā tādus pēc visiem gostiem koptus aksesuārus. nē, drīzāk kā uniformas, un tas tiešām varētu būt profesionāli, jo 90% meiteņu "strādā tirdzniecības sfērā". es nespēju viņas atšķirt!
bet tas mazākais. ko darīt šādā šovā, absolūti nav skaidrs (nevienam, izņemot evelīnu). tāpēc lietā tiek likts viss filmās redzētais. tik tiešām, kurā visumā, izņemot maigo porno, ko savulaik tulkoju vienā laidā, meitenes, kas nolēmušas pavadīt vakaru bez puišiem, izmetas peldkostīmos un dejo bariņā, aiztiekot sevi vietās?

***

vēl mazliet par atdarināšanu. arvien biežāk saskaros ar vīrieša dzimuma pārstāvjiem, kas saka kko aļa "es deru tikai karam" (ja kāds cibiņš atpazīst sevi, lai zina, ka viņš tāds nav vienīgais). diez, ko viņi ar to domā? vai tiešām viss, ko viņi vēlas, ir šķaidīt viens otram galvaskausus? izvarot sievietes, bērnus un tītarus? piecus gadus pārtikt tikai no plikiem kartupeļiem (ja ļoti paveicas)? tupot pagrabā, nīkt un baidīties? visdrīzāk, viņi tomēr nevada dzīves, rūpīgi slēpjot savas sociopātiskās un mazohistiskās tieksmes, bet sapņo par kko patosainu (kā filmās?). bet dzīve nav kino! to zina ikviens, kurš kaut reizi ir mēģinājis kniebties vannā!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?