Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-11-19 12:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...andris ļoti pārdzīvoja (vecāku nāvi). viņš palika viens pats, jo citu tuvu radinieku nebija. draugi visādi centās viņu mierināt, bet velti. tomēr andris izrādījās stipras gribas cilvēks un drīz vien atguva līdzsvaru.

viņa mājā bija trīs istabas, virtuve, halle, koridors, vannas istaba un tualete. māja bija neliela, bet ļoti izturīga. ar šīm bungalo tipa celtnēm to ražotāja firma bija slavena visā eiropā, arī šo mājiņu cenas bija pieņemamas.

televīzijas centrs bija tukšs. acīmredzot cilvēki pirms katastrofas bija aizgājuši mājās. andris jutās atvieglots, ka viņam visu laiku nav jāredz līķi.

pilsēta bija izmirusi, taču nekādu milzīgu katastrofu pēdas nebija manāmas. andris pieķēra sevi pie domas, ka viņš vairs neizjūt šausmas, redzot šos skatus, un iesmējās. jā, pie kā gan cilvēks nepierod...

pēc piecām minūtēm viņš atgriezās helikopterā, nesdams līdzi līdzpaņemto pārtiku. viņš sevišķi neskopojās ar izvēli, paņēma līdzi to labāko. neviens viņu par to nevarēja sodīt, jo sodīt jau nebija kam. naudai tagad nebija nekādas vērtības.

...un citi andra varoņdarbi, ieskaitot mīlas dēku ar vienīgo izdzīvojušo japānieti (kas brīvi runā latviski) pēcapokaliptiskā 21. gadsmita pasaulē visu laiku labākajā latviešu sci-fi romānā "izredzētie" (1993. bija labākais gads latvijas vēsturē, jo tika publicēts kas tāds). es vakar pusnakti nevarēju aizmigt, modinādama m. ar savu rēkšanu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?