Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-08-04 09:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man ļ. patīk, ka attiecības vairs nav populārākā un lētākā izklaides forma, un jaunatne nodarbojas ar citām foršām lietām (nu tur skrien no āgenskalna uz vecmīlgrāvi, brauc uz mongoliju un what not), neiztērējot savu laiku bezjēdzīgā seriālā monogāmijā, poligāmijā un citās gāmijās (a tādas ir?)

paskaitīju, ka no ~15 gadu vecuma neesmu pavadījusi nevienu (!) dienu ārpus tādām vai citādām attiecībām. viedi un stilīgi būtu teikt, ka katra pieredze clvēkam kaut ko Dod un ir Svētīga. sure sure, tas ir kā pateikt, ka vienā vakarā es izdzēru deviņus aliņus, un Neviens no tiem nav bijis lieks.

pat tad, kad tu esi stabilās un laimīgās attiecībās, kad tava galva un personīgā telpa nav aizņemta ar dažnedažādām emocionālām huiņām un tev ir pietiekoši daudz laika savām ģēlām, ņemt un aizbraukt uz mongoliju ir problemātiski, jo a) visādi laika un citi menedžmenti, b) ja skipo menedžmentus un brauc viens, tad tomēr tāda patukšuma sajūta, jo no stabilām un laimīgām attiecībām negribas ņemt atvaļinājumu*. bļā, kad es beidzot mācēšu sevi klonēt.

*kamēr no nestabilām un nelaimīgām attiecībām nevaras ņemt atvaļinājumu, jo atkarību šūpoles un tā


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?