Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-04-17 16:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
malta- valsts, kura visiem ir auto, bet nevajadzetu. 20 km liels attalums tiek pieveikts pusotraa stundaa, uz visiem stabiem ir plakatiem speed kills, bet kads gan tur speed, ja tajos retajos brizhos, kad atrums var attisties lidz 50km/h, tu jau juties ka jaguars ar veju matos. regulari kads ar kadu nevarsadalit celju un apstajas celja vidu izbljaustities (kas neveicina sastregumu mazinashanos). shodien autobuss vienkarshi izmeta visus pasazhierus uz celja, jo sastregums izskatijas ta uz kadu stundu (par laimi, man bija palikushi tikai kadi paris km).

internetu izmantoju no interneta kafe (shodien ir dators ar mazak sapistu klavieri, tapec rakstu vairak), jo free wi-fi ir ekstra, un pat tur, kur tam jabut, ta biezhi vien nav. interneta kafe ir kruts, puse datoru nestrada, administratore vakar, meklejot man kadu, kas tomer darbojas, ar vieglu rokas kustibu, izrubija cilvekiem visus parejos datorus.

vel man ir nejega kruta mitne.shorit mani sagaidija vannaa neliela skorpiona izmera prusaks. tv ir par brivu, tachu pults no ta ir jaiznoma (muahaha). 5 no rita zem logiem dzied gailis. man viss patik, nopietni.

toties shodien atradu vegano estuvi (vienu no divam uz visas salas!) ta ka malta majam isti nav numuru (ir nosaukumi), brauciet lidz gzirai, pamaldieties, meklejot sveta jura ielu, tad paejiet garam majai, kas saucas my rest, pec tam majai, kas saucas my nest, un tad jau var ari paest.

m. toties zinjo, ka tikmer mums gandriz nodega maja:
http://klab.lv/users/vaarna/391248.html


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?