Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2015-03-22 08:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
līvāni ir svaigēdāju sapnis - atradu veselu stendu ar kāpostu un biešu čipsiem, kvinojas, inku ogu un citu izvirtību mūšļiem utt utml. klāsts daudz lielāks, nekā rīgā, un viss ar atlaidi, jo obviously neviens nepērk. es parasti arī nepērku, jo man ir dehidrators un whatnot, bet šeit nespēju atturēties.

vēl līvānos ir tikai viena iela, un vēl es izdzēru visu vīnu kafejnīcā - kādus 110 gramus pudeles pakaļā, citādi sortimentā - alus-agdams-šņabis.
megakultūras nams un hiperbibliotēka aļa gaismas pils, kultūras dzīves ietvaros kultūras namā griež doķeni "kur pazuduši tēvi?" un uzstājas bermudu divstūris.

koncerts (kas bija pēdējā balticas atlases skate) bija skatītāju pilnībā neapmeklēts, toties visi kolektīvi, izņemot mūs, prezentēja žūrijai ēdamos un dzeramos labumus (krievu kāzu kliņģeri žūrija pēc skates beigām nez kāpēc iešķieba mums). jēkabpils poļu madāma izskraidīja visu zāli ar maizītēm un glāzītēm, nedaudz piebremzēja pie mums ar avi, uzmeta vērtējošu skatienu, saprata, ka neesam viņas uzmanības vērtas un aizskrēja dāļāt tālāk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?