Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2013-06-28 10:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labdien,

pirmkārt, paldies, ka palīdzat nodrošināt tīru vidi un atbildīgu atkritumu apsaimniekošanu, uzstādot XX un XXX "Maximās" konteineri savu laiku nokalpojušai elektrotehnikas savākšanai.

Diemžēl Rīgas Ziemeļu rajonā (Sarkandaugava, Mangaļi, Vecmīlgrāvis...) nav nevienas lielās "Maximas", un, attiecīgi, nav arī nevienas iespējas atbrīvoties no elektroatkritumiem saskaņā ar likumdošanu (ES direktīvu 2002/96/EK "Par elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumiem, atkritumu apsaimniekošanas likumu un daudziem citiem normatīviem aktiem * čo, velti iepriekšējā semestrī deldēju pakaļu eiroherņās?) - lielākās elektroiekārtas savāc, piemēram, uzņēmums "Zaļais elektrons", bet sīko elektroatkritumu savākšanai paredzētā punkta nav. Vecmīlgrāvī vien dzīvo vairāk nekā 20 000 cilvēki - tas ir liels skaitlis, un arī vajadzība pēc tāda savākšanas punkta ir liela.

Vai būtu kāda iespēja uzstādīt šādu konteineri arī kādā no X "Maximām" Ziemeļu rajonā?

Ar cieņu,
čimēra

Atbilde:
Labdien!

Esam iepazinušies ar Jūsu vēstuli, izskatīsim iespēju izvietot kādu nolietotās sadzīves elektronikas kasti arī X formāta veikalā norādītajā rajonā.

Ar cieņu,
tāda un šitāda

yey! tagad jāgaida, vai vārdiem sekos darbi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?