Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2012-04-13 08:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piebeidzot pēterburgas stāstu, domājams, man tik ļoti patika ciferblatā tāpēc, ka tas ir vistuvākais manai sapņu izklaides iestādei, ko esmu redzējusi [http://klab.lv/users/chimera/1144749.html] - lāb, tur ir visnotaļ pilns, bet notika kaut kas maģisks! es iegāju iekšā, un man ļoti sāka patikt visi cilvēki! un jo ilgāk es tur sēdēju, jo vairāk man viņi patika! mūzika tur arī dažreiz skan, bet ļoti pašsaprotami, un dažreiz neskan - pirmo stundu nosēdējām bez mūzikas vispār un to pat nepamanījām [nebija tā, kā parasti krogos - mūzika apklust, un iestājas neveikls klusums]. kā saka pats idejas autors "...это и есть культурная программа «Дома [на дереве]» и «Циферблата» – здесь люди с разным успехом одомашниваются, снимают стиснувшую маску". sanāk reāli, atvečaju. mani no turienes nevarēja izvilkt, arī briedis, kurš sākotnēji bija visai skeptisks, teica, ka varētu kādreiz aizbraukt uz piķeru vēlreiz, lai tur iegrieztos.
par naudām: pirmajā reizē nosēdējām divas stundas, katrs samaksājām tik, cik standartkrogā maksā viens alus. otrajā - vienu, attiecīgi nosēdējām vienu alu uz diviem. ir cilvēki, kas nāk uz turieni mācīties un strādāt [ir arī wi-fi un visas ģēlas]; lai gan ciferblat nav nekāds co-working space, tur tas ir atmosfēriski iespējams [atšķirībā no, piemēram, birojnīcas; iespējams, subjektīvi].
meitene irina [mēle neceļas nosaukt viņu par darbinieci, jo darba pienākumos ietilpst parādīt, kur kas stāv, šad tad uzvārīt kafiju, un izsniegt slaveno modinātāju [pirmajā reizē sēdējām kopā ar adeli, otrajā - ar imanuīlu]] bija manāmā neizpratnē, kā par ciferblatu uzzināja rīdzinieki [viņiem nav pat izkārtnes un līdz nesenam laikam nebija arī telefona]; stāstīju tīru patiesību, ka dienu pirms braukšanas gūglēju randomā intuitīvas vārdu kombinācijas [tieši tāpat reiz atklāju festivālu menuo juodaragis, kur reiz izjutu tieši tādu pašu sajūsmu un māju sajūtu].
galīgi nav ticības, ka rīgā aizietu bezalkoholiska iestāde bez ezotērētas [c]? vai citas specifiskas fiškas [alkoholu patiesi neprasās, bet atkal - man arī mājās dzert gribas ļoti reti uz robežas ar nekad], abet žēl.
karoče, esmu tādā sajūsmā, ka apsveru iespēju kļūt par investori [http://clockfacer.ru/zifervklad.html] [apsvēršu lol tad, kad savedīšu kārtībā galvu, grafiku un potenciālo ieguldījumu].

ā, bet pats labākais, ko atvedu no pēterburgas - apziņu, cik ļoti man tomēr patīk atgriezties savā dzīvē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2012-04-13 09:29 (saite)
izklausās , ka laba vieta

(Atbildēt uz šo)


[info]nord
2012-04-13 13:52 (saite)
drusku pat apraudāties sagribējās, cik laba vieta tā būtu man :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?