ņem valriekstus [~glāzi], iemērc uz kādām stundām četrām. var uz sešām, ilgāk laikam gan nē.
tad samet tos blenderī, pielej turpat citronu sulu [1 ēdamkarote], olīveļļu [mazliet mazāk], sojas mērci [tikpat cik olīveļļu], sāli... sablenderē. iemaisi tajā masā kapātus sīpolus un pētersīļus [nu, pēc garšas]. lipini kotletes. var ielikt ledskapī mazliet sacietināt, var ēst uzreiz.
neskaitot mērcēšanu, aizņem kādas piecas minūtes laika :)
man vislabāk patīk "riekstu šokolādes" torte, kur vispār nekas nav jāmērc, tikai samet blenderī riekstus+dateles+kakao+pielej mazbišķīt ūdens, un tad no tā visa salipina torti :)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: