Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2012-03-03 13:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
wīhā, rukšķu mājsaimnieciskā apmierinātībā. beidzot uzinstalēta jauna plīts bez saurona funkcijas+kurai cepeškrāsni var arī atvērt [iepriekšējie iemītnieki iepriekšējo plīti bija piebetonējuši priekšā vienai no apkures trubām, kas darīja cepeškrāsns atvēršanu neiespējamu].

bet jautrība vēl nebeidzas, nākošnedēļ mainīsim arī gāzes vadu, jo šis, izrādās, ir paštaisīts no visa kā, kas pagadījies pa rokai [surprise!]. interesanti, ka mēs līdz šim tomēr neesam uzgājuši gaisā, bet nu vēl jau nedēļa, var paspēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2012-03-03 14:30 (saite)
te paceļas jautājums, ko mēs darījām visu iepriekšējo laiku. labojām citas telpas! virtuvē paspējām tikai izsviest mēbeles, nomainīt logu un noplēst uz galvas krītošos "piekaramos griestus".

(Atbildēt uz šo)


[info]chimera
2012-03-03 15:36 (saite)
nav tā, ka nenotiek nekas labs.

mūsu gāzes meistaru sauc ziedonis!!!

vietējā maximā pie ziņojumu dēļa pielikts sludinājums: человеком будь, в этом и есть твоя суть ar norādi uz zašibisj blogu - http://valstskontrole.wordpress.com/ :))))))

tajā pašā maximā satiku sievieti zib.lv legingos un gandrīz kritu viņai ap kaklu [man kaut kā sāk atgriezties pirmsskolas vecuma emociju nepiespiestība un vispār aizdomas, ka kļūstu ekstraverta vai tml]

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?