Chelsa ([info]chelsa) rakstīja,
@ 2003-04-08 18:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:FUCKINGBITHAS
Mūzika:LP-From the inside

DZIIVE AINT RULLZZZZ......I HATE IT
Ja es teikshu ka tagad gribu raudaat tu ticeesi?Kaut arii aizpagaajushaa ieraksta ir pagaajushas tikai 2 stundas manas domas ir taa "nedaudz" izmainiijushaas.Dziive aint rullzz...un dazhkaart mna uznaak tie beshi, kuriem ir divi veidi. 1. JOBANIVROT LIECIET VISI MANI MIERAA!!!! un 2. Vai mani kaads nevareetu pazheelot? Bet peedeejaa laikaa manii visvairaak miit tas 1.
Pasaki man luudzu kaapeec tas viss ir tik sarezhgjiits, tas stuffs ko mees visi laikam saucam par dziivi.Kaapeec es to visu tik ljoti njemu pie sirds. To visu ko man kaads pasaka. Un kaapeec man par kartu idiotisku, pistu siikumuc jaraud?
Cik es zinu parasti man patieshaam ir POHUJ ko visi par mani doma, pohulj ka nepatiik mani manti, apgjeerbs, bikshu zemums, tas kaa runaaju, izturos. POHUJ PAR TO VISU. Vienkaarshi pohuj, bet shodien man taa iipashi kjeeraas pie sirds(ok teikshu kaa ir shito jau taa par neviens nelasa)tas ka Jaanis man paateica lai es neeju mIRC, labi es tieshaam saprotu ka mani tur neviens negaida u.t.t. (nu ko es JAU raudu, cik sen es nebiju raudaajusi....) Un tad rodas tie e"n"tie kompleksi par savu izskatu, par visu......Varbuut tieshaam jaadara kaa lielaakaa dalja meitenju un vienkaarshi sevi jaapaarveido par taadu cilveeks kaads tu neesi. Un tad tu buusi taada SUPERCHIKSA ar kosmeetikas komplektu uz sejas, kas visiem patiik. Bet vai tad ir jeega, ja tik un taa tad tu jutiisies tik pat vientulji kaa tagad....tikpat vientulji......Nee... taa nebija laba doma.....jo es tik un taa turpinu krist tajaa tusaa kas man jau taa ir apkaart. Bet ja man ir tik suudiigi tad nah man vajadziigas taas labaas dienas, ja tik un taa naakkoshaa atkal ir taa beediigaa, tas tikai mani veel vairaak saapina.Atliek vieniigi raudaat, kaut arii no taa vieglaak nepaliek......



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?