Cemical ([info]cemical) rakstīja,
@ 2004-03-24 11:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Norm.
Mūzika:Boyzone - When You Say Nothing At All

Nav Obligaati..
Kluustu cilveecisks..
Tiko aizdomaajos..
Mees katrs esam cilveeks, persona, personiiba, fiziska buutne ar emocijaam, praatu (cik nu kuram vinjsh ir)..
Plusi, miinusi..
Riiciiba, reakcija..
Plaanotais, reaalais..
Miiljais, ljaunais..
Maigais, riebiigais..
Taa var sho saraxtu turpinaat bezjeedziigi taalu..
Katram mums ir savas iipashiibas, un mees visi savaa starpaa komuniceejot un ietekmeejoties veidojam, aktivizeejam, stabilizeejam, sabiedriibu..
Bez sabiedriibas neviens no mums nevareetu neko..
Ja ir gruuti briizhi - cilveeks sadomaajas, ja vinjam nau neviena, kas pasaka miilju vai vienkaarshi labuvaardu (taa vismaz ir ar mani).. Ja cilveekam liekas, ka vinjsh nu visu var izdariit un nau neviena, kas no kautkaa vinju attur sekas var buut liela aplaushanaas - jebkuraa dziives situaacijaa.. Protams vajag shad tad pabuut vienam.. Apdomaat savus meerkjus, iespeejas, kluudas, whatever..
Es tagad saaku apdomaat savu patieso draugu noziimi manaa dziivee.. Un jaa - vienam esmu uzgriezis muguru (nu ne gluzhi), un ja taa saak skaitiit ne tikai vienam..
Bet nenjemiet ljaunaa...
Es vienkaarshi nespeelu sevi sadaliit simts daljaas, un but ar jums visiem kopaa.. Un juus to sapratiisiet - jo juus tachu esat mani draugi..:)
Taa jau ir - pie draugiem parasti iet tad, kad ir suudiigi.. Jo tad ja viss ir kaartiibaa - tad draugi noliekaas malinjaa..

Vai kas pa Brainstormu..:))
Ai vienkaarshi kautkao gribeejaas ieraxtiit..;)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]evergreen
2004-03-24 14:03 (saite)
nu ljoti jau skaisti :) priex ka ieraxtiiji..
par to sabiedriibu tu interesanti pateci :) - kas buutu ja mees neveidotu sabiedriibu - alu cilveeki, naidaa un pa bariem peec mediijumiem utt. nu nevar jau zinaat, bet jautaajums jau tajaa vai taa sabiedriiba tik pozitiiva, vai vinjas tagadeejaa forma ir pienjemama, kaut kas jau vinjaa iistii kaartiibaa laikam nav, nu nevar vinja taas muusu vajadziibas apmierinaat :)) tas tik taa viela paardomaam, vispaar tu tik diivaini raksti...mani draugi ir manu graamatu plaukti :)))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?