dorotija ([info]c3po) rakstīja,
@ 2009-10-07 15:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:ņam ņam

ābolmaize
Šodien kušķēni-pušķēni bija ļoti čakli pavāri, un bez ikdienišķajiem ceptajiem kartupeļiem ar gaļu un sīpoliem, uzcepa savu pirmo ābolmaizi. Jutāmies kā ķīmijas laboratorijas darbā, rūpīgi sekojām skolotājas (mammas) norādēm. Nodomāju, ka varētu ieviest kulinārijas eksperimentu kladi, kur pierakstīt datumu, pavāra vārdu, uzvārdu, recepti, secinājumus un beigās ielikt atzīmi 10 baļļu sistēmā. Sanāca tiešām gardi, es mums lieku 8+ vai pat 9. Hehe.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]c3po
2009-10-07 15:19 (saite)
mm, nuu var jau vakarā it kā, vai rītdien. es gan esmu klepaina un slima, bet drošvien ārā iziet varu, temperatūras nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?