dorotija ([info]c3po) rakstīja,
@ 2008-06-16 05:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir 342353232378968 cilvēku, kas ēduši gurķi ar sāli un tāpēc tas skaitās normāli, un tā tas tiešām ir, un arī man garšo gurķi ar sāli, bet vēlams salātos ar krējumiņu un kād salātiņ un tā (jo pliki uz sviestmaizītes man gan liekas savādi). bet ziniet ko.. jau bērnībā mamma mani samācīja, ka gurķi ir garšīgi arī ar cukuru. un es joprojām mēdzu nočiept virtuvē gurķi, sabērt uz apakštasītes cukuru un tālāk jūs jau spējat iztēloties, ka notiek graušana. un te jūs gan nevarat man norādīt, ka trakā esmu es, jo šajā reizē trakā sanāk mana mamma :D ja gribat, nākiet un viņai to pasakiet,bet baidos, ka par šādiem tekstiem viņa pasmiesies, un skaļi tas būs ;] un tad jūs nokaunēsieties kā mazi, labi dresēti sunīši, kas piečurājuši peļķīti virtuvē uz grīdas un kaunās par visu, jo viņi taču ir dresēti un mācīti kaunēties. jo tīri dabiski tas sunīšiem nav raksturīgi. tāpat kā cilvēkbērniem


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sin
2008-06-16 10:12 (saite)
tomātus ar cukuru ar pamēģini!!! ;)

un zemenes ar svaigi maltiem pipariem!! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]c3po
2008-06-16 22:52 (saite)
nesen pamēģināju iecept siermaizītēs šokolādi :) ņammīgi!
un mūžsenais triks ar šokolādi un čili pipariem arī ir efektnijs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]c3po
2008-06-19 14:01 (saite)
šodien es svinīgi ievelku ķeksīti pie tomātiem ar cukuru un atzīstu, ka atminos pagājušo vasaru, kad spānijā iemēģinājām ar māsu tomātu zapti,kas bija savdabīgi un nenormālīgi saldi, bet kad pierod, uz maizītēm smērēt var un brokastis ir labas ņam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2008-06-19 17:10 (saite)
zemeņu un tomātu saldējums .... mmmmmm .... lick lick lick :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2008-06-16 13:59 (saite)
starp citu - ir tāds latgaliešu ēdiens medusgurķis - ēd gurķi ar medu. cukurs noteikti būtu kaut kāds atvasinājums.
tā tāda latgaliešu nacionālā īpatnība

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]c3po
2008-06-16 22:53 (saite)
jā, nu mamuška tiešām zin kā pareizi ar gurķiem jāapietās ;] vēl viņa marinē gurķus ar ķiršu lapām nevis upeņu un tas arī ir pats labākais marinētais gurķis ever!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sin
2008-06-17 09:34 (saite)
šis jāatceras! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2008-06-17 19:12 (saite)
nu man, piem. šķiet, ka normāli ir gan ar ķiršu gan upeņu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]c3po
2008-06-18 00:07 (saite)
nu jā, tie abi ir normāli, bet manas mēles garšas kārpiņas balso PAR par ķiršu lapīgajiem gurķiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?