humu_humu ([info]burtnicinja) rakstīja,
@ 2009-07-08 21:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SOS!
Nu lūk, es vienmēr (gandrīz) esmu izvairījusies no dāvanām puišiem,bet šoreiz man nav kur sprukt. KO man dāvināt vārda dienā labam draugam? Palīgā!!!!


nevaru teikt vienmēr, jo ir pāris veiksminieki, kas ir tikuši pie manām dāvanām. Bet tur lūk ir noticis kaut kas mistisks. Un tas mistiskais ir saistīts ar manām romantiskajām attiecībām, Dažādi puiši pēdējo 6 gadu laikā. Mīļotais cilvēks, nu ko lai tādam dāvina, un tad jau gribas kaut ko siltu un mīļu un jauku. Es kā mākslinieks sirdī un praksē domāju ka speciāli kādam taisīts darbs ir kas ļoti īpašs. Nu tad nu mani mīļotie ir tikuši pie manas mākslas. Uzminiet,kas ir noticis pēc tam? :D Nav pagājis ne mēnesis kad attiecības ir cauri! Māksla ir punkts? Vai labāk mākslu ar mīlestību nejaukt? Vai, ja tā padomā, tas darbs vismaz man nozīmē daudz un tā ir bijusi pārāk tuva tuvība.... nezinu, bet mācība ir tāda, ka nevienam vīrietim pēdējo 2 gadu laikā neko no saviem darbiem neesmu dāvinājusi....


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ilgodamies
2009-07-09 06:52 (saite)
Am, nu jāā, ko tādu pašai gan nav nācies piedzīvot (bet tāpat kā par daudz ko citu dzirdu tik no malas)... Nu...kaut kā laikam jāievirza tas cilvēks, tā teikt, jāpatuvina savam radošajam noskaņojumam, kazi, varbūt iestājas tāds kā šoks, kaut kur pakrūtē kaut kas noprotestē, saraujas, jo tas neatbilst kādam zemapziņā valdošam priekštatam. Nez. Bet tad var pavaicāt arīdz- vai ar šo dāvanu vēlies pasniegt gabaliņu tā kā iz sevis jebšu vēlies uzrunāt tieši otru cilvēku, ar to, kas tieši to cilvēku saista, interesē vai viņam pat vajadzīgs ?:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]burtnicinja
2009-07-12 19:15 (saite)
problēma jau nav tajā, ka nepatīk darbs, daži vēl tgd kaifo, ku skaisti un ta. Vienkārši tāda dīvaina sakritība,ka pēc tam viss ir čuššš. Man jau leikas, ka varbūt tādēļ, ka es atklājos jau ļoti plaši, bet pretī neko tādu nesaņemu... nevajag jau lietas, bet vairāk uzticības attiecībām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?