humu_humu ([info]burtnicinja) rakstīja,
@ 2009-06-21 23:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Esmu sarežģījusi sev Jāņu priekus, teikdama, ka pie manis var braukt ar draugu bariņiem! Tam visam ir diezgan negatīvs rezultāts, vismaz man tā liekas. Draugu un draugu draugu loks izrādās nav tik liels un kopumā pasākumā būs 2 mani ex un viens,kas intensīvi met uz mani aci. Plānoju nolīst zem ābeles ar alus mucu :D Mani ex mani tik traki nesatrauc, jo esmu jau parūpējusies, lai pasākumā būtu daudz brīvu meiteņu un viņiem līdz ar to būs, kur izpausties.
Tas,kas mētājas ar acīm, gan mani nedaudz satrauc. Nav jau tā,ka man viņš nepatīk, mēs esam labi draugi un viņš ir vienkārši burvīgs, bet iekāriena pēc viņa kartes spēlēt orientēšanās spēlītes mežā ar nosakumu "Papardeszieds" man . īstenībā riktīgi žēl,jo pusis superīgs, bet dzirksteļu nav un nebūs, laikam.

Šodien prātoju par ideālajiem vīriešiem. šķiet priekšstatu par to,kas ir ideāls ietekmē tēvs, nu kaut nedaudz, bet meklējam to tēvišķo savā mīļotajā. Man tā laime vai nelaime nepazīt savu tēvu un tā kā mana mamma pēc tam nav precējusies.... Tad nu tas priekšstats ir izveidojies no radu un draugu ģimeņu galvu mistrojuma. Es varu izcelt 3 ģimeņu vīriešus, nu ja viņus apvienotu, šķiet tā vīrieša dēļ es būtu gatav uz visu.

1. Guntis. Prāts darbojas vairums jomās, grāmatas lasa un interesējas par visu. Izpalīdzīgs, kad to vajag. Darbīgs darba rūķis pa mājām, respektīvi - rokas no īstās vietas aug. Mīnusi - necieš bērnus, kritis uz dārgām spēļmantiņām, kuras dažkārt nemaz nav vajadzīgas.
2.Gaidis - mīlošākais tēvs uz zemeslodes, viņam varētu būt arī 15 bērni un visus viņš dievinātu un aptekalētu. Super īpašība - dievina savu sievu vairāk par visu pasaulē, būtu kur, uzceltu viņai templi. Milzu mīnuss - līdz nāvei greizsirdīgs, izlutina bērnus tā,ka beigās memļaki un uz kakla dzīvotāji vien sanākuši (bet tur jau sieva ar vainojama)
3.Ilmārs - uzskatāms, vismaz manās acīs, par super ideālu! apvienojums smadzenēm, rasturam un izskatam. Sexīgs vīrietis, balss, augums, nu viss, ko var vēlēties. Smadzenes, ir īstajā vietā un darbojas uz pilnu jaudu ideju ģenerēšanā. Zin gan kā pelnīt naudu, gan kā baudīt dzīvi un mākslu. Ir viedoklis un tāds tas ir visā. Riktīgs vecis, bet ar romantisku pieskaņu. Mīnusi - viņa viedoklis ir vienīgais pareizais, viņš zina, bet citi nē, varbūt nedaudz ass.

apvienosiet? ehh, zinu ,zinu, dzīvē tāda nav, bet nr.3 es labprāt pameklētu. Viņš vēl nesen minēja,kur tādi kā viņš mēdz uzturēties. :p


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?