humu_humu ([info]burtnicinja) rakstīja,
@ 2010-08-26 11:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēstules
Vakarnakt nevarēju aizmigt un vaļā acīm sapņojot, nonācu pie secinājuma, ka man gribētos vēstuļu draugu. Tā, lai ir interesanti atvērt e-pastu un kāds tev ir kaut ko uzrakstījis un tā nav kārtējā reklāma par diskauntu viagrai vai airbaltic ziņu lapa. Interesanti arī tajā nozīmē,ka es gribētu palikt malā no personīgajām detaļām, jo tās divu cilvēku komunikācijai īpaši daudz neko nenozīmē, vecums, vārds, darba vieta, nu priekš kam tas viss!
Un tā es domāju, par ko tādas vēstulesvarētu būt, iespējams pavisam vienkāršas, ikdienišķas, par makaronu gatavošanas metodēm, piemēram :)
Nākamā doma man bija par dzimumu, lai gan teicu, ka vispārīgie fakti nav svarīgi, tad nu šim ir gan nozīme. Man katrā ziņā būtu interesanti sarakstīties ar vīrieti, jo viņiem kaut kā tā domāšana atšķiras un man patīk veids kā viņa atšķiras un ja noveicas sarunas ir pat ļoti saistošas. Viens mīnuss, agrāk vai vēlāk parādītos jautājums , vai tev ir otra puse, kas šim mērķim nu galīgi neder, tas ir mazsvarīgi. Tikko ienāca prātā doma, ka tas būtu kas jauns, precēts vīrietis vai arī nē, jaunums būtu precēts vīrietis, kas runā par savu laulību ...
Nekas gan nebūtu pretī arī pret sievietes tipāžu. Arī sievietes mani fascinē ar savu domāšanas veidu, visnotaļ oriģināli un dažkārt pat uzjautrinoši, ja paskatās ko tik viņas neizdomā. Man šķiet tādēļ vien MUMS sievietēm dzīve ir interesantāka :D Un galu galā ar sievieti vienmēr var paklačoties!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perfekta
2010-08-26 10:12 (saite)
Bija man ar vīrieti šitā.
Turklāt no citas pilsētas.
Agrāk vai vēlāk starp vīrieti un sievieti sākas flirts.
Un tad vēl vēlāk parasti ir arī tikšanās un viss tiek izbojāts, nu vismaz sarakste noteikti.

Ja točna vēstuļu draugu, tad labāk sievieti.
Ja vīrieti tad no ļoooti tālas citas valsts :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]burtnicinja
2010-08-27 07:18 (saite)
Man arī bija tāda sarakste, bet tici man, uz zemeslodes ir lidmašīnas un pie manis atbrauca ciemos, tā bija jaukākā pasēdēšana pie tases tējas ar vīrieti kāda man jebkad ir bijusi.

Un es laikam gribētu ar latviski runājošu būtni uzturēt kontaktus, pati esmu gana tālu ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?