humu_humu ([info]burtnicinja) rakstīja,
@ 2010-08-21 23:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
medniece manī mostas! nuu, es domāju attiecībā uz vīriešiem, savu mūžu neietu dzīvnieciņus apšaut. No sākuma man šī doma nepatika, feini tā pa vecai modei, kad pusis lidinās riņķī un soli pa solim iekaro tavu sirdi. naivi tā domāt! Bet paskatieties dabā kā notiek un ir skaidrs, ka sieviete var būt medniece, bet tas nenozīmē, ka viņai ir jābūt lauvenei, kas glūn no krūmiem, caps un tu esi mans (lai gan var arī tā). Ir muškērāji augi, ir skaisti radījumi jūrā, kas izliekas par kaut ko, piemēram par smaržīgu puķi, tu skaties cik smuka, lidinies riņķī un kad esi ticis uz zaļa zara. caps! Lūk kā dara sievietes. Mēs esam skaistas, rādam sevi no labās puses, smejamies par jokiem ,kas nav smieklīgi (sliktākajā gadījumā), daram to, kas patīk viņam utt.
Nu lūk, es te dzīvojos un ošņāju gaisu. Ir laulāts jaunēklis, kuru es tā kā izslēdzu no spēles, bet mana situācija ir diezgan unikāla, tādēļ atļašos būt nejauka un iesildīties ar tādu varētu būt interesanti. Viņš nedrīkst neko vairāk kā viegli flirtu, vismaz izskatās no tiem ļoti uzticīgajiem.
Šodien es iepazinos ar kādu krievu tautības jaunēkli, nu ok, 2, abi tīri simpātiski, bet viens ņemamāks par otru. You are in the game!
Un tas ir tikai sākums...
Nav jau tā, ka es tagad gribu kaut ko mega nopietnu, to pēc gada vai vēlāk, es gribu par dzīvi papriecāties un baudīt to kā sulīgu mango!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?