Božena Chodunska

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Izgājšnedēļ atbrauca dīvāns, un es vairs neguļu uz piepūšamā matrača.
Es vispār guļu ļoti labi, tas ir viens no maniem talantiem, guļu sēdus un stāvus, BET! Ne uz piepūšamā zilā Jysk matrača. Uz tādiem matračiem grēcinieki guļ šķīstītavā, es jums teikšu, tāpēc labāk negrēkojiet!

Izrādās, drosmīgajam sunītim Samurajčikam ir histēriski bail no matrača pumpīša, un arī pats matracis ir aizdomīgs. Pirmo reizi Zilo Matraci sanāca pūst pusdivos naktī, un augšā noteikti bija visa māja, kamēr Samurajiņš centās mani pasargāt no radījuma, kas acīmredzami uzbrūk manai kājai. Viņš lēkāja un smilkstēja, un rēja un pat mēģināja pumpi nokost.
Pēc mēnesi ilgas dīvāngeitas (viens internetā iegādāts pretendents tika nosūtīts atpakaļ), es padevos un nogāju uz Dīvāniem un Dīvāniem.
Dīvāni un Dīvāni Latvijā ir tikpat sens zīmols, kā, piemēram, Tide. Mēs, padzīvojušie ļaudis, domādami par dīvāniem, allaž atceramies Dīvāni un Dīvāni. Starp citu, viņiem kaimiņos ir veikals Podi un Podi.
Gribu nedaudz painfluencet D&D, viņi to ir pelnījuši. Tātad, manam horizontālajām draugam ir patîkama cenas vs performances attiecība, jeb labs Ervīns. Tiešām iesaku, normāls, stabils dīvāns, pārmaiņas pēc pat nav pelēks, nedaudz atšķaida Ikeas. Visa dīvànu ekspozīcija atrodas tādā kā noliktavā, kas daļèji izskaidro cenu. Visi, kuri bija ienākuši tikai paskatīties, beigu beigās kaut ko nopirka. Viņiem ir arī Latvijā ražota prece, piem simpātiskā Liepāja un diezgan senilā Daugava.
Powered by Sviesta Ciba