Vakar man parādījās gļuks un ieteica nopirkt kūpinātu kalmāra locekli, t.i. ražotāja vārdiem fileju. Es to izdarīju. Produkts stāv ledusskapī, un tagad es no tā baidos.
Stipriniet mani, jel kalmārā! To ēd? Ar alu un hokeju?
Vēl es izstāstīšu, cik slikti ir šķirot atkritumus. Es šķiroju, un brīdī, kad metu izšķirotos papīrus, sagriezos uz stulbās Clean R miskastes. Tagad es droši vien dabūšu sliktu slimību.:/
Stipriniet mani, jel kalmārā! To ēd? Ar alu un hokeju?
Vēl es izstāstīšu, cik slikti ir šķirot atkritumus. Es šķiroju, un brīdī, kad metu izšķirotos papīrus, sagriezos uz stulbās Clean R miskastes. Tagad es droši vien dabūšu sliktu slimību.:/
man tas kūpinātais kalmārs ir viena no iecienītākajām salātu sastāvdaļām, tikai reti man izdodas to iepirkt, jo nekur nemanu...
samaisi un lai pastāv pusstundu..
pēc tam samaisi atkal un ēd..
variācijas ar majonēzi un mazajām pupiņām un gurinētu marķi arī der - galvenais pēc samaisīšanas ļaut pastāvēt..
man tas kalmārs ĻŌŌTI garšo ;))
atzīsties, kur iepirki? ;)
Bet man liekas, ka šis nav ļiti pareizs kalmārs. Ļoti ciets, sāļš un ar to nedabīgo dūmu garšu.
ar parasto kalmāru salātus taisa savādāk - ar kūpināto šitā :)
es kad manu tos kūpinātos vienmēr paņemu kādu gabalu ;) un vēl man baisi patīk kūpinātie kalmāru taustekļi, bet tie arī ir retums veikalos ;)
ja es vēl zinātu kur atrodas tavs vietējais mego ..
provēšu rīt aizrāpot uz savu vietējo mego - moš tur arī būs...
un mego arī neko baisi liels naff :((