Man ir 2 gabali lauku kabači laba sivēna lielumā un, kā izrādās, ar bruņuzivs cienīgu mizu. Nazis tādus neņem, es saprotu, ka man tagad jādodas palienēt āvu vai sirpi.
Nevajag sevi apgrūtināt, var tokš spridzināt. Ar urbīti mizā caurumu, tur sastampāt trotilu, pašai atiet tā mazlietiņ tālāk un huuujakc!, kabacis vaļā.
Kabača trotilēšana var sabojāt tā garšu, labāk ar sentēvu metodi - pumpēt tajā kabacī gaisu tik ilgi, kamēr kabacim plīsīs miza, sirdsapziņa un viss pārējais.
Starp citu, ir līdzīga, tikai nedaudz pretēja metode - var arī ar vakuumsūkni kabacī izraisīt tādu spiediena atšķirību starp šo un apkārtējo vidi, ka šis sabrūk pats no sava smaguma. Un vakuumsūknim jau nu toč katrai namamātei atvilktnē jābūt, ar kaut ko taču viņas tās savas vaksācijas taisa.
Metodes teorētiskai pamatojums man ļoti patīk, tak vienīgie vakuumsūkņi vai tiem līdzīigi priekšmeti, kādus es mājsaimnīcībā varu iedomāties, ir : a) piena sūnis Barojošām mātēm (tāda manā īpašumā nav, bērni jau sen ēd kotletes ar kartupeļiem); b) Putekļusūcējs, kuru piestiprina pie tiem vakuummaisiem, no kuriem izsūknē gaisu, un tad var glabāt segas saspiestā formā.
man šķiet, ka kabacis gan implodēs, bet rezultāts būs līdzīgs kā vecos gurķos - šļura cietajā apvalciņā, jo šūnām būtu jāpadodas ātrāk kā cietajai mizai
Bet man jau ir vēl kabači! :) To nākamai reizei!
a) piena sūnis Barojošām mātēm (tāda manā īpašumā nav, bērni jau sen ēd kotletes ar kartupeļiem);
b) Putekļusūcējs, kuru piestiprina pie tiem vakuummaisiem, no kuriem izsūknē gaisu, un tad var glabāt segas saspiestā formā.
B variants varētu pat derēt kabača iznīcināšanai.