Božena Chodunska

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dārgo Tonušek!

Gribu Tev pavēstīt (gadījumā, ja Tu par to turētu rūpestu, Tu bezsirdis tāds!), ka esmu atsākusi nodarboties ar fizisko kūltūru. Es atradu, ka esmu kļuvusi brangāka, nu gandrīz kā tie roņi, ko mēs skatījām toreiz jūrmalā, kad mani vējš aiznesa saulessargu, un ņieburs jāaizdara uz tiem tālākiem āķīšiem. Tas viss tikai tālabad, ka vakaros ēd knēdlikus un uzdzer ar alu! Dakteris (viņš ir tik patīkams!) gan sacīja, ka man nevajagot sev neko pārmest, un es noturēju pašiedvesmas seansu pie spoguļa (Paskaties spogulī, kāda tu izskaties! Resna kā cūka nobarojusies!) un pieņēmu lēmumu.

Tātad, es apmeklēju dāmu nodarbības, kas saucas pilates. Iepriekš es gāju uz ritmisku kāju cilāšanu jautras muzīkas pavadībā, cilājot visādus smagumus, bet Tu zini, sirdsmīļais, no tiem smagumiem es tikai tapu stiprāka (es Tev neieteiktu ar mani lauzties uz rokām, sevišķi, ja tu ej uz dejām ar to ducīgo Elžbeti. Starp citu, viņas pupi nav īsti, viņa lieto wunderbra!), bet ne slaikāka.
Pilates ir viena šveiciešu kunga uzvārds (viņi Šveicē aiz labas dzīves mēdz izdomāt daudz ko Dievam tīkamu, piemēram Sarkano Krustu, saliekamus nažus un pulksteņus), un viņš sagudrojis šitamo vingrošanu, kas palīdz visiem, kas sirgst ar miesas vai gara vārgumu. Šodien mēs vingrinājāmies uz milzīgām bumbām, un Tev būtu jāzina, ka no šitā es būšu vēl lunkanāka kā iepriekš. Iesākumā es gan pāra reižu novēlos, bet vingrošanas skolotājas jaunkundze bija ļoti laipna un sacīja, ka man sanākot gluži labi un uz priekšu būšot vēl labāki.
Vēl es noskatīju oikonomiskajā veikalā labas japāņu skrienamās kurpes un, tiklīdz nokusīs sniegs, likšu tās lietā. Gadījumā, ja Tu par to turētu rūpestu.

Skūpstu!
Tava Božena!

P.S. atslēdznieks Voiceks viņurīt sacīja, ka man ir tik laba sejas krāsa, es ziedot gluži kā roze.

B.
Powered by Sviesta Ciba