blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:14: Klau. Mana draudzene plāno pārcelšanos uz jaunu dzīvokli. Diemžēl, dzīvoklis liels un mēbeles nav tikai daži plaukti un dīvāns, bet tādas visai pamatīgas - lieli skapji, bufetes, pamatīgi ozolkoka galdi, u.t.t. Miljons grāmatu. Tātad nederēs talkas variants ar mazo pikapiņu, bet nepieciešami normāli pārcēlēji ar lielu auto. Varbūt kādam ir pieredze ar kādu salīdzinoši lētu variantu? (Sazinātie Zebra Cargo bez mēbeļu izjaukšanas prasa 2500 EUR).

Comments

[User Picture]
From:[info]annuska
Date:6. Februāris 2015 - 10:34
(Link)
mēs no sākuma bijām sarunājuši movers.lv, bet viņiem salūza mašīna, un, tā kā mēs nevarējām gaidīt, sarunājām vienus citus par tādu pašu cenu, bet tos es neatceros, kas tie bija. viņi vēl mums stāstīja, ka patiesībā visas pārcelšanās firmas esot viena mafija. mums bija 350 eiro, lai gan tāpat divi busi sanāca. pieļauju, ka viņiem ir vairāk mantu, taču ne jau par 2500.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:6. Februāris 2015 - 10:39
(Link)
Žēl, ka tu neatceries, kas tie bija. Bet, jā, domāju, ka draudzenei vienkārši cītīgāk jāmeklē intermetos un jāzvana.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:6. Februāris 2015 - 10:43
(Link)
tie movers arī likās ok, atnāca iepriekš, iedeva kastes, visu apskatīja un sarēķināja. tas ar to mašīnas saplīšanu izskatījās tiešām negadījums, nevis sistēma.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:6. Februāris 2015 - 10:40
(Link)
http://klab.lv/community/pajautaa/9601771.html

bet nu jārēķina darba stundās šā vai tā. ja ir jājauc (un vēl otrā galā jāliek kopā?) mēbeles, tad tas ir ilgi.
manu trīsistabu saimniecību ar manuprāt daudz mēbelēm (milzīga gulta ar pribambasiem, kumode, skapji, galdi, daudz plauktu, vesels wizardry room ar visu vellu, ledusskapis, miljons puķpodu nu un kubikmetru kubikmetri mazo lietu), kas gan viss bija sakrāmēts kastēs/maisos un mēbeles iespēju robežās izjauktas, pārveda no centra uz āgenskalnu piecās stundās par kādiem 160 eiro. precīzi neatceros, kā tur dalījās tas viss, bet bij x eiro par mašīnu stundā un x katram čalim stundā, man bij atsūtīti trīs. pie kam to visu pārveda vienā reizē, kas ir pilnīgs brīnums – ar visu to, ka viņiem ir krietni liels tas furgons, lielāks par lielāko kravas busu, es nespēju iztēloties, ka mana iedzīve aizņems mazāk par 2 braucieniem, bet tas furgona uzkrāvējs strādā tā, ka žoklis atkaras – izmanto pilnīgi katru centimetru, tur ir visādas štripes un striķi, lai visu varētu uzkrāmēt maksimāli kompakti.
tl;dr – iesaku, i was impressed, un nebija baigi dārgi
[User Picture]
From:[info]blond
Date:6. Februāris 2015 - 10:45
(Link)
Izcili vienkārši, Tas tas mareks, vai ne?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:6. Februāris 2015 - 10:48
(Link)
jā, mareks ar visu laiku labāko vides reklāmu :) un čaļi tādi pieklājīgi.
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:6. Februāris 2015 - 23:25
(Link)
jā, paldies par ieteikumu, es izmantoju Mareku un paliku apmierināts. Busiņš viņam paliels, noteikti līdīs ieksā katra atsevišķi ņemtā mēbele, un var jau arī vairākas reizes braukāt. Un nav dārgs. Es par visu samaksāju 130 eiro.
[User Picture]
From:[info]racoon
Date:6. Februāris 2015 - 10:44
(Link)
ss.lv ?
Powered by Sviesta Ciba