blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:59: Boriss - jā, naktī izrādijās, ka viņš ir Boriss nevis Mikiņš - atradās tomēr zem tās tahtas, kur jau 100 reizes bijam lūrējuši ar bateriju, paslēpies aiz kaut kādas skarbalas. Pus nakti gulēja man uz vēdera, ap četriem no rīta sāka spēlēties ar Paula degunu, tad aizlaidās no gultas un nez kur pavadīja atlikušo rītu. Kad pamodāmies, mans Kaķīts gulēja virtuvē uz galda platām, apaļām acīm pārlūkojot teritoriju un pat neskrēja man pretī, bļaudams pēc ēdiena, kā vienmēr to dara. Tikai tad, kad jau iebēru bļodiņā, saņēmās un atnāca paēst, visu laiku tramīgi apkārt lūkodamies. Mazo Borisu izvilkām no tās pašas vakarējās tahtas apakšas, viss tāds trīc un dreb. Nu, kas viņam tik šausmīgi ko baidīties? Sakiet, vai tas ir normāli, ka mazs kaķītis (2 mēneši, 1 nedēļa) tik briesmīgi bailīgs? Neziaugs par zaķapastalu? Paēda savu konservu (visu laiku dodu viņam slapjo barību, lai vismaz kāds šķidrums) un, man par lielu prieku, iecelts kastītē, tur arī pačurāja. Tad atkal aizmuka, paslēpās un kaut kur žēli ņaud.

Comments

[User Picture]
From:[info]shelly
Date:2. Oktobris 2011 - 12:15
(Link)
Es savulaik lasīju grāmatu par to, kā bailīgu kaķi izaudzināt par drosmīgu. Mans tēvs man ieteica vienkārši nomainīt kaķi.
Principā - tā arī ir. Bailīgs kaķēns tā arī paliek bailīgs kaķis. Okei, manējais vairs neskrien zem skapja no tā, ka tualetē norauj ūdeni, viņš ir sajuties drošāks šajā vidē, bet viņš nekad nebūs social butterfly, vai kā nu to sauc.
Un jā, tas ir normāli. Kaķi ir dažādi, tāpat kā cilvēki. Tas ir raksturs - tāds piesardzīgs. Tā nav slimība, ko var ārstēt. :/
[User Picture]
From:[info]blond
Date:2. Oktobris 2011 - 12:31
(Link)
ai, cik žēl....
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:2. Oktobris 2011 - 12:48
(Link)
Nu, manējais gan ir ex-ielas kaķis. Ar mājas kaķi gan jau būs labāk!
[User Picture]
From:[info]jim
Date:2. Oktobris 2011 - 12:45
(Link)
es domāju, ka tik traki var arī nebūt, sevišķi, ja tas ir mazkaķītis - sākumā jau 100% visi ir piesardzīgi jaunā teritorijā ar svešiem cilvēkiem, līdz aprod. soņa ir uzaugusi par ļoti sabiedrisku un drosmīgu kaķi, bet sākumā, kad bija kaķēns, pirmās nedēļas arī tramīgi slēpās zem gultas un brēca (gultā pat nenāca sākumā), tā ka, blond, es domāju, ka vēl galīgi nav pamata raizēm. (however, man ir ne sevišķi laba pieredze ar divu kaķu kopāsaradināšanu. esmu dzirdējusi, ka sevišķi tomēr patlaban jālolo un jāmīļo vecais kaķis, tāpēc ka viņam šoks lielāks - tiek apdraudēta un pārkārtota viņa teritorija.)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:2. Oktobris 2011 - 12:48
(Link)
Nē, nu, tik traki arī nebūs, skaidrs, ka neviens vēl nav uzvedies visu mūžu tā kā pirmās nedēļas, par to nav jāraizējas. Es jau arī esmu visai lepna par saviem paidagoģiskajiem panākumiem :D
[User Picture]
From:[info]blond
Date:2. Oktobris 2011 - 18:40
(Link)
Paldies, es cerēšu, ka būs labi. Man pat liekas, ka par puskapeiku drošāks ir palicis:) Un vecajam kaķītim mēs veltām ļoti daudz mīlestības un uzmanības.
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:2. Oktobris 2011 - 13:27
(Link)
es domāju, ka tas ir nevis dabas dots bailīgums, bet beilīgums no otra kaķa. otrs kaķis tak arī sabaidījies.
man gan šitā madāma, gan veckaķis, arī uzreiz zaķpastaloja, kad ieraudzīja citu dzīvnieku. pagāja kāda nedēļa pusotra, sarada, un viss bija labi.
From:[info]dzeina
Date:2. Oktobris 2011 - 13:54
(Link)
parādi bildīti, parādi bildīti!!! :)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:2. Oktobris 2011 - 18:40
(Link)
nav vēl bet gan jau drīz būs:)
[User Picture]
From:[info]muhacakatuha
Date:3. Oktobris 2011 - 00:22
(Link)
Mierinājumam - mans kačīc tāds drosmīgs no brīža, kad vēl atgādināja rotaļlietu, taču reizēm man liekas, ka varbūt viš nav īsti gudrs, ja nebaidās. Būtu jel kādreiz pafunktierējis, ka pasaulē mēdz būt bīstamas lietas un vietas.
Powered by Sviesta Ciba