par 'demogrāfijas ultimātu' runājot

« previous entry | next entry »
Jun. 3., 2013 | 05:27 pm
ēterā: The Cure

Parasti pie veikalu kasēm stāv urniņas ar lūgumu ziedot no vardarbības cietušajiem un citiem dzīves pabērniem, piemēram, bez vecāku gādības palikušajiem. Bet vakar "Elvi" ieraudzīju ko jaunu. Urna ar lūgumu ziedot ģimenēm, kurām sekmīgam ģimenes pieaugumam nepieciešama mākslīgā apaugļošana. Atkārtoju vēlreiz - ziedojumu urna, lai varētu veikt mākslīgo apaugļošanu! Nopietni? Jā, šaizīgi, ka nesanāk pa dabisko ceļu, pat skumji. Nūuu, un sūdīgi, protams, ka naudas pietrūkst, lai veiktu šādu procedūru. Bet tomēr - mākslīgā apaugļošana ir luksus prece - ir piķis, lūdzu! Nav? Varbūt ir vērts pārkāpt pāri savu gēnu nozīmīgumam un apsvērt domu par adopciju. Kamēr mums bērnunami ir pilni, es ne santīma neziedošu cilvēkiem, lai viņi varētu kuplināt savu gēnu skaitu pasaulē. Ja var to atļauties paši - lūdzu, no problem. Bet mākslīgā apaugļošana nav jāpaceļ valstiskā mērogā, kamēr ir bērnu nami. Kad nebūs (un es ceru, ka kādreiz nebūs) - lūdzu, vairosimies, augļosimies caur mēģenēm uz vella paraušanu par labvēļu saziedotajiem līdzekļiem savas tautas glābšanā no iznīcības!

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {20}

A

(bez virsraksta)

from: [info]klusums
date: Jun. 4., 2013 - 03:02 pm
Link

Un tu gribi, lai tagad es obligāti apsolos sešu gadu laikā sagādāt sīci no bērnunama neskatoties uz reālo dzīves situāciju un ziņot par to tev, lai strādnieciņiem prieks? O, lallā! Manai dzīvei pēkšņi ir jēga!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


stradnieks

(bez virsraksta)

from: [info]stradnieks
date: Jun. 4., 2013 - 04:25 pm
Link

es gan nezinu, kādēļ velc uz personīgu kašķi (stradnieciņš?), bet, nu, lai jau tiek, piedod, ja esmu ierūsējis.

es gribētu, lai Tu ar savu divpirkstu biezuma pierīti nenorakstītu tādu nopietnu jautājumu kā mākslīgā apaugļošana kā elementāri atrisināmu jautājumu, paņemot bērnunamā pāris sīčus. palasi manu diskusiju ar wasp (ja spēj sakoncentrēties uz tekstiem, kas ir garāki par sastāvdaļu nosaukumiem uz lūpu balzāmiem un vagīnas antisēnīšu līdzekļiem) - te nav runa par tomātiem.

es saprotu, ka nespēj iedziļināties šādās problēmās, jo pierīte par biezu, nav arī pieredzes, tikai lidināšanās visam un visiem pāri, problēmas risināt tām atmetot ar roku vai pačinkstot līdzīgai bārbijai uz pleca, no rīta paskatoties spogulī un dodoties uz savām mājām, tomēr nav attaisnojums ar tādu viszinošu attieksmi lielīties, jo neko vairāk par trim holivudas aktieru vārdiem un pāris paņēmieniem kā iztīrīt sakaltušu spermu no matiem nezini.

ceru, ka pienāks diena, kad sapratīsi, ka tā liegā lidināšanās patiesībā ir prasta bēgšana no problēmām, kuru aprakstīšanai vajag vairāk par septiņiem vārdiem, tad, protams, tā vietā, lai risinātu problēmas, apmeklēsi kādu astrologu vai psihoterapeitu, lai sagaidītu viedo gudro padomu, kuru Tev bērnībā nošņāpis kāds no vecākiem, nomirstot vai neliekoties ne zinis par Tevi.

Man prieks, ka radīju iespēju Tev aizdomāties, nekas, ka sarkastiski - par dzīves jēgu.
Jau kurā reize, ka pierādi savu nekonsekvenci, jo es neko Tev neliku obligāti apsolīt, es norādīju, ka savā atbildē esi tikpat noteikta kā kalvītis.
Es tagad tikai atkārtoti norādīšu, ka Tu pārāk daudz lidinies. Ja gribi, dari tā, bet, atkārtošos atkal - neatmet ar roku nopietnām problēmām, kas skar daudzus cilvēkus, tikai tādēļ, ka pašai ir vāja intelekta vai emocionālas traumas dēļ spēja izprast problēmu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


A

(bez virsraksta)

from: [info]klusums
date: Jun. 4., 2013 - 04:47 pm
Link

Vispār es nezinu kā iztīrīt sakaltušu spermu no matiem. :/ o_0 :'(((

Ai, bet vispār jau paliek interesanti. Kā tu tik daudz zini par mani? :D Jāsaka, ka šīs tavas zināšanas ir diezgan neprecīzas. Bet tā jau būtu forši, ja es vairāk zinātu kaut ko par skaistumkopšanu un hoļivudu. Droši vien, ka būtu vieglāk dzīvot.

Tāds tādu satika un sakašķējās. :D

Atbildēt | Iepriekšējais