stradnieks

(bez virsraksta)

Jun. 4., 2013 | 04:25 pm
No:: stradnieks

es gan nezinu, kādēļ velc uz personīgu kašķi (stradnieciņš?), bet, nu, lai jau tiek, piedod, ja esmu ierūsējis.

es gribētu, lai Tu ar savu divpirkstu biezuma pierīti nenorakstītu tādu nopietnu jautājumu kā mākslīgā apaugļošana kā elementāri atrisināmu jautājumu, paņemot bērnunamā pāris sīčus. palasi manu diskusiju ar wasp (ja spēj sakoncentrēties uz tekstiem, kas ir garāki par sastāvdaļu nosaukumiem uz lūpu balzāmiem un vagīnas antisēnīšu līdzekļiem) - te nav runa par tomātiem.

es saprotu, ka nespēj iedziļināties šādās problēmās, jo pierīte par biezu, nav arī pieredzes, tikai lidināšanās visam un visiem pāri, problēmas risināt tām atmetot ar roku vai pačinkstot līdzīgai bārbijai uz pleca, no rīta paskatoties spogulī un dodoties uz savām mājām, tomēr nav attaisnojums ar tādu viszinošu attieksmi lielīties, jo neko vairāk par trim holivudas aktieru vārdiem un pāris paņēmieniem kā iztīrīt sakaltušu spermu no matiem nezini.

ceru, ka pienāks diena, kad sapratīsi, ka tā liegā lidināšanās patiesībā ir prasta bēgšana no problēmām, kuru aprakstīšanai vajag vairāk par septiņiem vārdiem, tad, protams, tā vietā, lai risinātu problēmas, apmeklēsi kādu astrologu vai psihoterapeitu, lai sagaidītu viedo gudro padomu, kuru Tev bērnībā nošņāpis kāds no vecākiem, nomirstot vai neliekoties ne zinis par Tevi.

Man prieks, ka radīju iespēju Tev aizdomāties, nekas, ka sarkastiski - par dzīves jēgu.
Jau kurā reize, ka pierādi savu nekonsekvenci, jo es neko Tev neliku obligāti apsolīt, es norādīju, ka savā atbildē esi tikpat noteikta kā kalvītis.
Es tagad tikai atkārtoti norādīšu, ka Tu pārāk daudz lidinies. Ja gribi, dari tā, bet, atkārtošos atkal - neatmet ar roku nopietnām problēmām, kas skar daudzus cilvēkus, tikai tādēļ, ka pašai ir vāja intelekta vai emocionālas traumas dēļ spēja izprast problēmu.

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: