btryd ([info]blind) rakstīja,
@ 2003-11-13 19:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Anti-Flag - Die For Your Government

Agraak 18. novembris man bija sveetki. Vairs nee. Agraak dzirdot himnu, manii bija taada diiwaina sajuuta, tagad vairs to dzirdot, manii nerodas iipashas emocijas. manas smadzenes bija izskalotas lai es kalpotu tikai vienai patiesi paaraakajai varai - valdiibai un kaa ieprogrammeets robots noteiktos datumos peeksnji saaktu izraadiit samaakslotas emocijas un skatiitos hokeju un fanotu par latvijas izlasi un skatiitos reklaamas starplaikos.
vairs nee - es esmu briivs.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blind
2003-11-19 19:58 (saite)
njop man galvu neviens nav izskalojis. man tikai piedaavaaja faktus. es tos paarsveeru un pavisam logjiski izpriedu cik stulbs es pirms tam biju. bet iisteniibaa es taa pirmstam nebiju aizdomaajies tik taalu par to no kurienes taa galja naak un ja man buutu dota izveele mazaa vecumaa, es droshvien izveeleetos neest dziivnieku produktus.
un btw hehe var tikai pasmieties par to reklaamu uz tramvaja kur ir pukjiites un laimiigas gotinjas un ruksiishi un visi laimiigi un galjas kombinaats tiek suminaats :)))) hehe uzdrukaatu uz tramvaja patiesos lopkautuvju skatus, buutu jautri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shinx
2003-11-19 20:02 (saite)
tad labi ka tew neviens neskalo smadzenes bet es arii nezinu kaa kaads kaadam iisti skalo smadzenes tip kaa tas ir bet nu po. un es domaaju ka visi melo taapeec nevar ticeet arii tiem faktiem ko tew staasta vegan lapaas kur turpat blakus vari vinjiem ziedot naudu. taakaa netici nevienam. un es neticu un turpinu riit govju liikjus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blind
2003-11-19 20:30 (saite)
... un juuties baigi forshi rijot govju liikjus ja ? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shinx
2003-11-19 20:41 (saite)
jaa njam njam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?