Melnā Asara ([info]bleeding_angel) rakstīja,
@ 2004-02-25 20:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:depressed
Mūzika:Marilyn Manson

Zhilete iespiezhas aadaa, gar uzrakstu Gillette suucas tumshsarkanas asinis. Silta straumiite notek gar elkoni, es to tuvinu savaam luupaam un ilgi dzeru...
Mees ar draudzeni nogriezaam viena otrai matu shkjipsnas un sadedzinaajaam melnas sveces liesmaa. Ar pelniem iesmeereejaam sev acis. Tad ar zhileti viena otrai nobraucaam abpus mugurkaula un paraleeli uz krustiem. Uz pleciem iegriezaam pentogrammas un 666. Asinis pluuda paar muusu muguraam, mees uz taam tecinaajaam melnus svekjus un sarkanviinu. Caur saapeem manii ienaaca saatans. Beigaas katra pirksta galu apdedzinaajaam ar cigareti. Shobriid rakstu ar gruutiibaam, bet man tas patiik. Shaadi es juutu vinja klaatbuutni. Taapat kaa tad, kad naktii viena esmu kapos, tas ir, it kaa viena, un dedzinu krucifiksus un biibeles.
No riita biju antikvariaataa un nopirku ikonu. Shonakt ieshu uz kapiem, kur mani purpura spaarni aizdegs sho meeslu spilgtaam asinssarkanaam liesmaam un tad izkaisiis to purpura saulrietaa.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

neenu
[info]velvet
2004-02-29 12:05 (saite)
vienkaarshi smiekliigi, jo tekstinji izskatas veiksmiigi nospiesti no saatana biibeles kaadaa no "kreisajaam" maajaslapaam...un pat ja reaali- kur ir pieraadiijums ka tu taa tieshaam dari? negribi sasaukt visus un nodemonstreet...tauta alkst asinju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: neenu
[info]bleeding_angel
2004-02-29 17:43 (saite)
Zini, man patieshaam neinteresee tas, ka tu tam netici.
Es to nedaru taapeec, lai kaadam kaut ko pieraadiitu vai paraadiitu. Takaa piedod, buus vien tev jaaiztiek ar savaam asiniim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: neenu un jaanu
[info]velvet
2004-03-02 20:02 (saite)
atvaino es neprotu pieluugt vispaar...man taa ir zemaakaa pakaape.pieluugt kaadu.taadeelj citee saatanistu vaarsmas vien taalaak.izklaides noluukos.

ja nav kur likt asinis..esi donors.aaa...tu jau veel nevari.maza

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?