Melnā Asara ([info]bleeding_angel) rakstīja,
@ 2004-01-26 19:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:depressed

Klasesbiedrs mani shodien nosauca par melno kuci, es vinjam ieskraapeeju sejaa.. Peec tam protams veel nolamaaja, es vinjam uzspljaavu. Muus abus aizveda pie direktores un lika rakstiit paskaidrojumus. Blaa, blaa... Vinjsh mani ieniist jo reiz vinjam neizdevaas ar mani nolaist. Mani engjelji mani nosargaaja. Bet vinjsh to nespeej aizmirst un taapeec domaa, ka ar saviem muljkjiigajiem apvainojumiem spees kaut ko panaakt. Es vinju esmu nolaadeeju, bet tagad jau man ir vienalga.. manaa pusee ir speeks, vienmeer ir bijis un buus. Kad man draud briesmas, purpura spaarni mani aizsedz un nelaizh valjaa, lai arii cik nezheeliigi tos kaads cirstu.
STULBAA IZGLIITIIBAS SISTEEMA! Nafig man jaamaacaas kaut kaada kjiimija, ja es taapat zinu, ka buushu kaut kaada veida maaksliniece...? BIROKRAATIJA VISUR!

Mana istaba, menas melnaas sienas un samtainaa nakts aiz loga man dod
mierinaajumu. Un mans endzhels #666...



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re:
[info]darkspirit
2004-02-01 12:02 (saite)
jūties kruts? kaut kādi sīkie man muti ciet nevērs!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]fleix
2004-02-01 19:19 (saite)
nekur netiek teikts ka es juutos kruts. Tas ko tu runa ir pilnigs stulbum tapeec aiztaisies un puksti to pie sewis! aiight

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]darkspirit
2004-02-01 21:16 (saite)
saproti... neviens cilvēks nerunā pilnīgas muļķības... es nepieņemu visu, ko runā vai dara [info]bleeding_angel, bet sava liela daļa taisnības tur ir...
tas, ko saku es ir manas domas... un, lai cik tas neizklausītos banāli - Latvijā ir demokrātija... (itkā) un tev nav tiesību pat prasīt man, kur nu pavēlēt, aizverties.
tā runājot tu uzdzīvosi sev pa daudz ienaidnieku.
punkts nr.2. tas ko es saku bija domāts [info]bleeding_angel, ne tev. tavā LJ es neko nesaku. tad kad viņa pati man aizliegs te rakstīt (jo vinjas LJ - vinjas tiesības), tad es arī AIZVERŠOS!
saprati?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?