birch ([info]birch) rakstīja,
@ 2010-07-28 02:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā Tu justos, ja...
Kā Tu justos, ja uzzinātu, ka Tava bijusī (tiesa - sen bijusī) meitene ir kļuvusi par les(z?)bieti ? Turklāt nevis vienkāršu lesbieti, bet gan tādu, kura savās attiecībās ir puisis. Un, kas vēl trakāk - arī izskatās pēc puiša. Kā Tu justos, ja Tu savu bijušo, šķiet, mīlēji un biji gatavs viņas dēļ kalnus gāzt ? Kā Tu justos, ja Tev šad tad galvā pavīd doma - "bet, ja nu es viņu nebūtu pametis, varbūt viņa nekļūtu par lesbieti" ? Ne jau vainas sajūta, bet gan doma, uzmācīga doma. Kā Tu justos ? Vai tāpat kā es - dīvaini un nomācoši ?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esha
2010-07-28 11:42 (saite)
es gan neesmu puisis, bet droši vien, ka vairāk vai mazāk man būtu vienalga. iespējams es pat priecātos, ja zinātu, ka to viņa uzskata par pareizo. to gan es saku kā cilvēks, kuram nav pilnīgi nekādu aizspriedumu pret homeseksuālismu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]birch
2010-07-28 23:58 (saite)
Bet ko Tu teiktu, kā cilvēks, kuram ir šādi tādi aizspiedumi pret homoseksuālismu ? :) Vienīgais mans iebildums pret homseksuāliem cilvēkiem ir tas, ka viņi, kā pāris nevar radīt bērnus + es nespētu paciest, ja man uzmanību izrādītu homoseksuāls puisis. Sajūtas šajā situācijā ir dīvainas, ļooooti dīvainas. Tas it kā mani neskar, bet...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esha
2010-07-29 01:33 (saite)
man grūti mēģināt iedomāties, ka man ir aizspriedumi, ja man tādu galīgi nav.
bet droši vien, ja tomēr būtu, tad es... nepriecātos? izjustu kaut kādu pretīgumu.

nu tieši tā - tas tevi galīgi neskar, bet saprotams, ka savā ziņā tomēr uztrauc. tiesa, nekādā gadījumā nevajag uz to skatīties ar pārmetumiem - savā vai viņas virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]birch
2010-07-29 21:10 (saite)
Es neskatos ar pārmetumiem, vienkārši ir dīvaina sajūta. Faktu, ka viņa ir lesbiete es zināju, man tas likās dīvaini - bet, o.k., nav mana dzīve. Un tad vakar es ieraudzīju bildes - viena reiz skaista meitene, pēc izskata nu ir čalis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?