birch ([info]birch) rakstīja,
@ 2009-06-29 22:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārdomas.
Man pie mājas pēdējo 6 dienu laikā nomiruši divi putni. Apglabāju ar cieņu, abiem noliku pa nezālei.

Es svārstos, regulāri. Ja nu, kāds ievēroja, tad jaunais mans cibas izskats ir tikai pierādījums tam. No kaitinoši priecīgā un spīdīgā uz nomācoši melno. Tāds es esmu, lai gan vairāk priecīgs. Es spēju priecāties par tādām lietām par kurām, iespējams, citi nespēj. Kā arī skumstu, iespējams, par tādām lietām par kurām citi neskumst. Un vispār - es jau nu noteikti esmu savādāks nekā citi. Tad ienāk prātā doma, bet tā jau domā visi! Bet tad atkal es šo domu pārmācu ar domu, ka es jau nu tiešām esmu savādāks, atrodu arī pierādījumus un tad atkal prātā ienāk doma prātā, ka tā domā visi :D Tāds riņķa dancis, kuru, iespējams izdzīvo daudz cilvēki savā dzīvē.

Ko es vēlos no dzīves ? Neko, tad jau viņai būtu man jāsniedz viss, ne ? Žēl, ka tas nestrādā tik veiksmīgi, kā tam vajdzētu strādāt.

Lielbritānijā katru gadu no gripas iet bojā 12 000 cilvēku, bet visā pasaulē - 250 000 - 500 000 cilvēku katru gadu, ES valstīs katru gadu no pasīvās smēķēšanas mirst 79 000, katru gadu Latvijā no Aids mirst 12 - 13 cilvēki, ASV no plaušu karsoņa katru gadu mirst 40 000 cilvēki. Un tā varētu turpināt un turpināt, bet no AH1N1 [idiotu saukta par cūku gripu] miruši 140 cilvēki visā pasaulē un saslimuši 5710 cilvēki. Tad, kādā rakā katru dienu visos masu medijos tiek pieminēta šī infekcija ? Es saprotu, ka viņa progresē un tā, bet kāpēc katru dienu neziņo par Gripu, Aids, Plaušu Karsoni. Tā ir konkrētākā panikas celšana, grrr, attopieties cilvēki.

Un daudzi neejot mežā, jo mežā redz ir ērces. Es atvainojos, mīlīši, bet ērces dzīvo arī zālē un vēl vairāk nekā mežā. Ja šāds cilvēks ieraudzītu kaut ko līdzīgu ērču GPS kartei viņš vispār vairs neizietu ārā nekad. Tas, taču ir slimi. Tāpat, kā slimi ir aiziet uz mežu, uzvilkt baltas drēbes un, kā pierādījumu ērču eksistences daudzumam parādīt, ka redz viņam cik daudz ērces salekušas uz baltajām drēbēm virsū, jo ērces tieši vislabprātāk lec uz spilgtām, gaišām drēbēm kuras ir vieglāk pamanīt, viņas nesaož un nesadzird cilvēku, viņas viņu ierauga.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?