birch ([info]birch) rakstīja,
@ 2009-01-15 10:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Laime Pilnīga - We are prayin'

.
Šodien palasīju cibiņu pēdējos ierakstus. Patīk tā citreiz, arī šoreiz. Un ļoti maz vajag, lai cilvēks sāktu justies nedroši. 13. Janvāra vakarā es jutos tik nedroši, kā vēl nekad savā dzīvē, lai gan nekas īpašs jau nebija - 1000 apdzērušies jaunieši pamētāja ķieģeļus un patēloja varoņus metot ar bruģakmeņiem pa nevainīgajiem Saeimas logiem. Vien bariņš atsaldēto centās ieņemt Saeimu, wtf? Pat, ja tiktu iekšā, ko viņi darītu? Nezinu kaut kā bezjēdzīgi man tas likās, turklāt pie, kā vainīgi policisti? Viņi darīja savu darbu un darīja to labi.

Un vispār Latvijas politikā jau diezgan daudz gadus daudz kas nav kārtībā, bet cilvēki sāk par to uztraukties tad, kad viņus tas skar personīgi, kamēr situācija nebija diži labāka, kā tagad, bet katra konkrētā cilvēka maku neaizskāra, tikmēr lielākajai daļai bija vienalga, vienalga - brīdī, kad būtu vajadzējis iesaistīties politikā. Tagad protams, ka par vēlu. Es zinu, ka tas ko runāju ir tik pat elementāri, kā 2+2=4, taču daži pat nezin to cik tad īsti ir 2+2, es zinu.

Un es esmu par Godmani, manuprāt, labākais premjers, kas pašreizējā situācijā varētu būt. Un taisnība ir manai mammai, ka īsto šodienas, vakardienas, rītdienas pieņemto lēmumu, labumu redzēsim pēc 2-3 gadiem. Tāpat arī tagad ir tik sūdīgi cik ir, jo pirms 2-3 gadiem tika pieņemti nepareizi lēmumi ekonomikā. Un Godmanis tur ir ļoti maz pie vainas, praktiski necik. Drīzāk vainīgāks ir Štokenbergs, kurš pirms 2-3 gadiem bija TP biedrs un toreizējā Premjerministra - Aigara Kalvīša padomnieks eknomikas jautājumos. Tāpēc tēlot svēto govi un teikt - sliktā, sliktā koalīcija vajadzētu atcerēties, ko pats esi sadarījis pirms 2-3 gadiem. Tas pats par Pabriku. Par Kalnieti, gan to nesaku, jo no laika gala man viņa ir simpatizējusi, kā politiķe un simpatizē vēl joprojām.

Ja nākamajās vēlēšanās neizdomāšu būt ekstrēmists un balsot par Visu Latvijai!, tad balsošu par Pilsonisko Savienību. Mans iepriekšējais favorīts SCP veiksmīgi sevi ir nolikuši zemu, jo zemu manās acīs.

Gandrīz piemirsu - kuram idiotam ienāca prātā mītiņa laikā apmētāt koristus ar olām un izsvilpt kori? Mana māsa ne pie kā nebija vainīga, kāpēc viņai bija jāpacieš kretīnisko mītiņotāju stulbums ?

Gaišu dienu visiem.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?