binotaurs ([info]binotaurs) rakstīja,
@ 2013-03-24 21:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Parunāsim, par seksu, sievietēm un emocijām.
Visiem labi zināmā patiesība ir tāda, ka vīrietim seks ir kā vajadzība, ne vienmēr tas ir saistīts ar emocijām, vai sirds vēlmēm. Sievietēm ir gluži pretēji, arī tām kuras guļ gulēšanas pēc.
Sievietei, seks nekad nav tikai seks. Pat ja viņa guļ ar kādu, un zin ka tā ir pirmā un pēdējā reize, ja viā zin, ka viņš no viņas neko vairāk negrib, pat ja tās ir tādas atiecības. Seks un viss.
Pēc tam, kad vīrietis pazūd, vai viņš turpina ar vinu tikai gulēt un pilnīgi nekas nemainas, viņa dzīvē ienāk citas sievietes, bet vinš viņu patur gultas vajadzībām. Pat ja tu esi viņa lielā mīlestība, un viņš pagaidām guļ ar citām. Kas notiek.
Neviens, nekad neatskatās, un neviena meitene to nesaka ka jūt.
Bet sajūta ir pazemojoša. Nevis par to ka viņa netika mīlē'ta, bet par to, ka viņa tika izmantota. Neatkarīgi no situācijas. Pazemojums un rūgtums ir tik liels, ka tu pat arētu teikt viņa jūtas savā ziņā izvarota.
tas sapūdē viņas dvēseli, ar laiku var notikt tā, ka viņa redz tikai to, ka vīrieši skatās uz viņu kā seksa objektu.
Vēl briesmīgāk, ja tajā tiek iekļauti vārdi. Vienalga cik bieži, vienalga cik sološi, vai vēsi. Bet tad viņas prātu nogalina tā doma. Kādēļ viņš tā teica.

Bet tas protams ir vienpusēji, ir atiecības kuras izaug, kļūst saulainas, un laimīgas. Bet par tām visi parasti runā un tirzājas.
Un nē, tas nav šoreiz pa mani.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?