Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

11. Apr 2013

22:19

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tad vēl tāda Minolta, kas komentē notiekošo:



varu derēt, ka gudrie japāņi ir paredzējuši easter eggus, tobiš, 3x nospied režīmu pogu, tad 2x slēdža pogu un iedarbini - foķegs sāk izrunāt frāzes, kas vairāk piestāvētu Vinsam Matsukam. Nē? Nu tad vismaz nosēc "lip my stockings".

(9 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:12. Aprīlis 2013 - 00:04
(Link)
Jā, pircēji noteikti novērtēja šādus nopietnus instrumentus, abi uzņēmumi sapelnīja kaudzēm naudas un, ja nebūtu panesusies digitālā sērga, joprojām priecētu mūs ar šādiem inovātīviem produktiem.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:12. Aprīlis 2013 - 07:27
(Link)
...taču sākās digitālā sērga, kas beigu beigās iekoda sev astē un liels tirgus segments gatavojas doties nopietno instrumentu pēdās, patiesībā, jau dodas. Un pēc gadiem 10-20 kāds ieliks inetos sava pirmā digikama bildīti un pūtīs - jā, afigenno, kādreiz fočēšanai bija atsevišķs devaiss.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:12. Aprīlis 2013 - 13:04
(Link)
Nebūtu tik drošs. Apple tak arī vēl ražo aipodus bez telefona un interneta. Un visādi hipsteri visur staipa līdzi kanona govnozerkalkas.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:12. Aprīlis 2013 - 14:13
(Link)
nesaprotu par aipadiem...tas domāts kā paraugs īstam fotoaparātam?

GZ dzīvos vēl kādus gadus, kamēr notiks lietotāju polarizācija. Beigās, gluži kā sākumā, GZ lietos tikai profiņi, jo pārējie iztiks ar telefoniem, aiKautko un samērā neliels skaits frīku pirks īstus fotoaparātus, būvēs kitu, tad apgreidos to, apnikuši pārdos to lai sāktu būvēt kitu uz citas sistēmas bāzes. Man šķiet, ka nākotnē fotoaparāts būs izteikta luksusa lieta, nišas produkts, kā tagad lampu audiotehnika.

Tā nenotiks? Bet ziepju tirgus, kas desmitgadi strauji auga un attīstījās, sāka šūpoties zem telefonu spiediena. Pārsteidzoši daudz cilvēku ikdienā fotoaparāta vietā izmanto telefonu. Kāpēc GZ vispār iegājās amatieru vidū? Pirmie ziepji bija mega-gavno-ziepji, par kuru gavno-būtību nebija šaubu pat nekritiskiem cilvēkiem. Tagad kompaktās sistēmas jau atņēmušas GZ tirgum daļu no lietotājiem. Un daļa no tiem nākotnē, iespējams, migrēs uz iebūvētajām kamerām. Vai ņems jau gatavas bildes no googles. Arī tādas, kur vajadzīgajā vietā un rakursā būs iemontēts brašais pasaules apceļotājs. Ceļojot ir jābauda atpūta, nevis jālādē baterijas un jāspaida podziņas!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:12. Aprīlis 2013 - 17:00
(Link)
Kad parādījās aifons, visi brēca -- kirdik aipodam ir, kuŗš gan gribēs nēsāt līdzi ierīci, lai tikai un vienīgi klausītos mūziku, visi tak lietos aifonus, ar tiem var piezvanīt un klausīties mūziku. Lielā mērā tā tik tiešām ir, bet Apple tak aipodus vēl ražo.

Fočegs kā nišas produkts -- jā, esmu visnotaļ pārliecināts, ka tā būs. Fočegi izmirst un visi, izņemot ūberkrutos profus, bildē ar telefoniem -- neesmu gluži pārliecināts. Lampu audiotehniku tak ar lieto gan cilvēki ar sikspārņu ausīm, gan vienkārši visādi hipsteri, kam patīk, kā tās lampiņas mirgo.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:12. Aprīlis 2013 - 17:42
(Link)
arī GZ lietotāju lielākā daļa nesaprot, kāpēc to ir nopirkuši. Nu, forši izskatās, great conversation starter. Daudzi tā arī bildē zaļajā režīmā, ar kita 18-55. Un nēsā apkārt visu to smagumu. Paliks pārliecināti frīki, kas māgslaz un pontu vārdā sviedrēsies, piecietīs somas nospiesto plecu un atcerēsies lādēt bateriju.

Profi, starp citu, jau labi sen pie mazākās iespējas kratās vaļā no spectehnikas, atceramies karsto punktu reportierus, kas vispirms izmantoja kompaktkameras (vieglāk tomēr, pa gabalu neizskatās pēc ieroča) un pēc tam arī telefonus (visi ar telefoniem, es arī, nevajag mani nošaut). Protams, ir segmenti, kuros nav iespējams iztikt ar telefonu.
Ak jā, 35mm formāts savulaik vispār kļuva populārs tikai tāpēc, ka bija daudz kompaktāks par lielajiem formātiem, daži nolēma iet vieglāko ceļu, lai arī bilde ir nesalīdzināmi sliktāka. Nu labi, nospēlēja lomu kompaktums un ātrums. Tieši tas pats, ko tagad piedāvā telefoni.

par aipodu - atvēru reklāmu no pastkastes, skatos - mazizmēra mūzikas atskaņotājs. A nafig, ja man telefons to pašu dara? Tātad, jābūt nišas lietotājam, kam neder telefona skaņa, bet tas jau arī nepirks kautko zem štukabaksoff, tātad, aipods arī lido garām. Paliek telefons un dārgais gals.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]misame
Date:12. Aprīlis 2013 - 11:10
(Link)
Šādu aparātu esmu redzējis, radiniekam bija "atvests no TURIENES". Galvenais aparāta lietojums bija -- nokāpt pagrabā un klausīties, kā tas ziņo "too dark". Eastereggus neatklāju, bet tolaik vēl mazs biju.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:12. Aprīlis 2013 - 12:49
(Link)
pirms gadiem 20 (?) šo jebkurš nefotogrāfs gribētu izmantot ikdienā, sanāk, ka radinieks vai nu nefočēja vai izmantoja ko krietni labāku.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]misame
Date:12. Aprīlis 2013 - 13:37
(Link)
Nefočēja. Par ko man kā sīkajam bija skrobe.
(Reply to this) (Parent)