Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

11. Apr 2013

22:19

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(9 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]biezpientaure
Date:12. Aprīlis 2013 - 17:42
(Link)
arī GZ lietotāju lielākā daļa nesaprot, kāpēc to ir nopirkuši. Nu, forši izskatās, great conversation starter. Daudzi tā arī bildē zaļajā režīmā, ar kita 18-55. Un nēsā apkārt visu to smagumu. Paliks pārliecināti frīki, kas māgslaz un pontu vārdā sviedrēsies, piecietīs somas nospiesto plecu un atcerēsies lādēt bateriju.

Profi, starp citu, jau labi sen pie mazākās iespējas kratās vaļā no spectehnikas, atceramies karsto punktu reportierus, kas vispirms izmantoja kompaktkameras (vieglāk tomēr, pa gabalu neizskatās pēc ieroča) un pēc tam arī telefonus (visi ar telefoniem, es arī, nevajag mani nošaut). Protams, ir segmenti, kuros nav iespējams iztikt ar telefonu.
Ak jā, 35mm formāts savulaik vispār kļuva populārs tikai tāpēc, ka bija daudz kompaktāks par lielajiem formātiem, daži nolēma iet vieglāko ceļu, lai arī bilde ir nesalīdzināmi sliktāka. Nu labi, nospēlēja lomu kompaktums un ātrums. Tieši tas pats, ko tagad piedāvā telefoni.

par aipodu - atvēru reklāmu no pastkastes, skatos - mazizmēra mūzikas atskaņotājs. A nafig, ja man telefons to pašu dara? Tātad, jābūt nišas lietotājam, kam neder telefona skaņa, bet tas jau arī nepirks kautko zem štukabaksoff, tātad, aipods arī lido garām. Paliek telefons un dārgais gals.
(Reply to this) (Parent)